Güncer’den “Biz Hazırız” mesajı

24-25 Mart tarihlerinde Antalya’da gerçekleşen CHP Büyük Örgüt Buluşmasına ilişkin açıklamalarda bulunan CHP Kırklareli İl Başkanı Alaaddin Güncer, “Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun enerjisini ve motivasyonunu Kırklareli’de de yaymaya devam edeceğiz. Göreve geldiğimiz ilk günden beri her adımımızı planlayarak atıyoruz. İlçe örgütlerimiz stratejik planlarını hazırladı. Biz de stratejik planlamamızla hareket ediyoruz” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu liderliğinde 24 – 25 Mart tarihlerinde Antalya’da düzenlenen “CHP Büyük Örgüt Buluşmasına” Kırklareli İl Başkanı Alaaddin Güncer, ilçe başkanları, kadın kolları ve gençlik kolları il başkanlarıyla birlikte katıldı. Yaptığı basın açıklamasıyla toplantıyı değerlendiren CHP İl Başkanı Alaaddin Güncer, “Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun enerjisini ve motivasyonunu Kırklareli’de de yaymaya devam edeceğiz. Göreve geldiğimiz ilk günden beri her adımımızı planlayarak atıyoruz. İlçe örgütlerimiz stratejik planlarını hazırladı. Biz de stratejik planlamamızla hareket ediyoruz” dedi.
Enerjisi Yüksek,
Motivasyonu Tam
CHP İl Başkanı Güncer, “Büyük Örgüt Buluşması” adı altında gerçekleşen toplantının iki gün sürdüğünü anımsatarak, Kırklareli örgütü olarak toplantıya katıldıklarını belirtti. Güncer, “İki gün boyunca Türkiye’nin çeşitli il ve ilçelerinden gelen parti yöneticilerimizle ve genel merkez yöneticilerimizle fikir alışverişinde bulunduk. Bölgelerimizle ilgili bilgiler aktardık. Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun söylemleri hepimiz için ders niteliğindeydi. Sayın Genel Başkanımızın enerjisi yüksek, motivasyonu tamdı. Cumhuriyet Halk Partisi örgütleri olarak başta Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere ilimize, bölgemize ve Türkiye’mize karşı sorumluluklarımız var. Biz Kırklareli örgütü olarak bu bilinçle hareket etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.
Türkiye’nin Çözülemeyecek Sorunu Yok!
Gerek CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun gerekse Grup Başkanvekilleri ve parti sözcülerinin her fırsatta Türkiye’nin sorunları ve çözüm önerilerine ilişkin görüşlerini aktardığını söyleyen Güncer, “Bizler de bu söylemleri gerek saha çalışmalarımızda gerek sosyal medya paylaşımlarımızda gereksese birebir görüşmelerimizde tekrar ediyoruz. Sayın Genel Başkanımız da bu konuda Antalya’daki toplantıda hassasiyetini dile getirdi. Çünkü biz büyük bir aileyiz. Çünkü CHP kadroları Türkiye’yi yönetebilecek kadrolara sahip. O yüzden bir aile bütünlüğünde genel merkezimizin söylemlerini dün olduğu gibi yarın da Kırklareli’mizin her köşesinde tekrar etmeye devam edeceğiz. Ben bu konuda il başkanı olarak basın açıklamalarımıza yer vererek sessimizin duyulmasına yardımcı olan tüm yerel basın emekçilerimize teşekkür ederim” şeklinde konuştu.
İl Örgütü Hazır
Kırklareli örgütü olarak hazır oldukları mesajını veren Güncer şöyle devam etti;
“CHP Kırklareli il örgütü olarak biz, gençlerimiz, kadınlarımız, ilçe örgütlerimiz, partimizin tüm üyeleriyle birlikte ne zaman seçim olursa olsun hazırız. Kırklareli genelindeki tüm sandıklarımıza sandık görevlilerin ataması yaptık. Ayrıca sandık görevlisi havuzuna 1791 parti üyemizi görevlendirdik. 179 köy, 108 mahalle olmak üzere toplam 287 köy ve mahallede parti temsilcilerimizi belirledik. Hatta bazı büyük ölçekli köy ve mahallelerimizde birden fazla temsilci görevlendirmesi yaptık. Şu anda toplam 528 köy ve mahallede temsilcimiz bulunmaktadır. Ayrıca köylerimizden il ve ilçe merkezlerimize kadar toplam 848 noktada ÖBEK oluşturduk. Oluşturulan bu ÖBEK’lere 848 ÖBEK sorumlusu ataması yaptık. İl Eğim Sekreterimiz Hüseyin Ertürk koordinasyonunda CHP Parti Okulu’muzun gözetiminde ÖBEK Sorumlularımızın eğitimleri ilçelerimizde devam ediyor. İlçe Başkanlarımız ilçelerinde seçime hazırlık çalışmalarını yapıyor. Partimizi daha da büyütmek için hep birlikte dayanışma içerisinde çalışıyoruz. En önemlisi de tüm bu çalışmaları dayanışma içerisinde yürütüyoruz.”
İkinci Yüz Yıla Çağrı
Beyannamesi’ni Her
Köye UIaştırdık
“Temmuz 2020 tarihinde gerçekleşen 37. Olağan Kurultayında Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun okuduğu ve kurultay delegeleri tarafından kabul edilen “İkinci Yüz Yıla Çağrı Beyannamesini” ilimizdeki tüm muhtarlara ulaştırdık. Çağrı beyannamemizin girmediği köy kalmamıştır. Cumhuriyetimizin ikinci yüz yılında güçlendirilmiş parlementer sistemle Cumhuriyetimiz demokrasiyle taçlanacak. Demokrasimizin güçlenmesiyle birlikte bugün yaşadığımız sorunlar ortadan kalkacak, ekonomimiz canlanacak ve Milletimizin yüzü gülecek. İkinci Yüz Yıla Çağrı Beyannamesi, Cumhuriyet Halk Partisi’nin gelecek vizyonudur.”
Saha Çalışmalarına Devam Ediyoruz
“Meydanlarda düzenlediğimiz basın açıklamaları, il ve ilçe binalarında düzenlediğimiz basın toplantılarıyla Cumhuriyet Halk Partisi’nin her konudaki çözüm önerisini yerel basınımız vasıtasıyla kamuoyuna ulaştırıyoruz. Sivil toplum kuruluşları ve meslek odalarına gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde onların sorunlarını yerinde dinliyoruz. Önerilerini not alıyoruz, raporluyoruz. Köy ve belde ziyaretlerimize periyodik olarak devam ediyoruz. Tüm bu çalışmalarımızı il yönetimimiz, ilçe başkanlarımız, kadın kollarımız ve gençlik kollarımızla koordineli bir şekilde yürütüyoruz.”
“Geliyor Gelmekte Olan”
“Cumhuriyetimizin yüzüncü yılına adım adım yaklaştığımız şu günlerde ülkemizin demokratik geleceğini düşünen, Türkiye siyasetine barışı, kardeşliği, birlik ve beraberliği aşılayan, mağdurların ve mazlumların sesi olan Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun liderliğinde Kırklareli İl Örgütü olarak yarın seçim olacakmış gibi hazırız. Her zaman her platformda söylediğim gibi birlik, beraberlik ve dayanışma ilkelerimi bugün bir kez daha yineliyorum. Kimseyi ötekileştirmeden, dayanışma içerisinde Kırklareli’de rekor oy alarak Partimizi iktidara taşıyacağız. Kırklareli rahat olsun, Türkiye’ye umut olsun: Geliyor, gelmekte olan…” (H.Murat Taner)

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. kanık kadirlik bitti 29 Mart 2022 Salı 15:43:46

    Ayaklarına kapanıp oyunu aldığı milletin başına zorba dikilen yedi sülalesini servetkâr eden haramî politikacılar devri bitiyor ve tek amacı vatanı ve milletine hizmet olacak a-politik yurtseverler halkseverler devri geliyor...

  2. Gece başına birkaçyüz liracık ile ejderha suyu dana yoğurdu kuş balı arı sütü Sinop hurması karışımına milleti ekmeksiz bırakanlara beddualar eşliğinde bir çoba kaşığı da sarı safran ekleyip içilerek mışıl mışıl uyunabilir...