Güncer: "İlimizde Partimize Yeni Katılımlar Devam Ediyor"

Yeni yılla birlikte Kırklareli’de Cumhuriyet Halk Partisi’ne yeni katılımlar devam ediyor. 3 Ocak Pazartesi günü Lüleburgaz ilçe örgüt toplantısında, Evrensekiz Beldesi’nde daha önce MHP’de belediye başkan aday adayı, belde başkanlığı gibi görevlerde bulunan sendikacı Birol Özbay beraberindeki 120 kişiyle birlikte Cumhuriyet Halk Partisi’ne katıldı.

Lüleburgaz Belediyesi’ne ait Aşkiye Neşet Çal Salonu’nda düzenlenen rozet takma töreninde konuşan CHP Kırklareli İl Başkanı Alaaddin Güncer şu açıklamada bulundu: “Bugün burada çok önemli bir toplantı gerçekleştiriyoruz. Evrensekiz beldemizin ileri gelenlerinden Sayın Birol Özbay ile birlikte 120 kişinin Cumhuriyet Halk Partisi’ne katılımını gerçekleştiriyoruz. Sadece MHP’den değil Partimize daha önce Adalet ve Kalkınma Partisi’nde siyaset yapmış önemli isimler de katılım sağlıyor. Aramıza katılım sağlayan yeni üyelerimizle birlikte Partimiz daha da büyüyor daha da güçleniyor. Büyük Cumhuriyet Halk Partisi ailesine katılan Sayın Birol Özbay ve saygıdeğer arkadaşlarına hoş geldiniz diyorum. CHP Evrensekiz Belde Başkanımız Recep Kocamış ve tüm belde örgütümüzün yeni üyelerimizi bağrına bastığı için çok mutluyum. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun liderliğinde, dostlarımızla birlikte adım adım yürüdüğümüz iktidar yolculuğumuzda Kırklareli Örgütü her geçen gün büyümeye ve güçlenmeye devam edecek. Türkiye’de her şey ekonomiden günlük yaşantımıza kadar her alanda sorunlar yaşıyoruz. Yeni yıla zamlarla uyandık. Toplumda büyük bir endişe var, kimse geleceğini göremiyor. Ancak, tüm bu karamsar tabloya rağmen geliyor, gelmekte olan. Buradan bir kez daha seslenmek istiyorum: Endişe var, olumsuzluk var, her gün gelen zamlar var ama umutta var! Umut, Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Bugün burada mücadelemize omuz veren tüm yeni üyelerimize bir kez daha hoş geldiniz diyor, teşekkür ediyorum” dedi.
Rozet töreninde CHP İl Başkanı Alaaddin Güncer’in yanı sıra CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Devrim Gündüz, Kırklareli Milletvekilleri Türabi Kayan, Vecdi Gündoğdu, Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, Evrensekiz Belde Başkanı Recep Kocamış ve parti yöneticileri katıldı.
(H. Murat Taner)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol