Gümrükte bayram yoğunluğu yaklaşıyor

Kurban Bayramı’nın yaklaşmasıyla birlikte gümrük kapısından geçecekler için Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü, önemli bir veriyi duyurdu.

Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü 1 – 18 Ağustos 2017 tarihleri arasında 51 bin aracın geçiş yaptığını açıkladı. Bayramda yoğunluğun daha da artması beklenirken, vatandaşların da planlarını erkenden yapıp yoğunluğu da göz önünde bulundurarak yola çıkması gerekecek. Sıcak günlerde yoğun günleri yaşamak istemeyenler için yola çıkış saatleri oldukça önemli.
Bayrama sayılı günler kala, tatil planları da en önemli konular arasında yer alıyor. Tatile gidecekler, yurt içi veya dışı, şimdiden yerlerini ayırtıp, yola çıkacak gibi hazırlar. Özellikle yurt dışına çıkacaklar için yoğunluk ne durumda sorusu akıllarda. Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü, 1 – 18 Ağustos 2017 tarihleri arasında 51 bin 431 yolcu aracı, 243 bin 26 yolcunun da çıkış yaptığını açıkladı. Yola çıkılacak mesafeye göre yola çıkış saatlerinin önem kazandığı yurt dışı seyahatlerinde, bayramda oldukça yoğun günler geçeceğe benziyor.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol