Gülen taraf Asilbeylispor oldu

Kırklareli U11 Ligi'nde oynanan Asilbeylispor-Kırklarelispor mücadelesinde gülen taraf Emir Aybars ve Eren Fidan'ın golleri ile 2-0'lık skorla Asilbeylispor oldu.

Kırklareli Mustafa Yaman Spor Tesisleri'nde oynanan mücadelede, U11'in en iddialı iki ekibi karşı karşıya geldi. Kıran kırana geçen mücadelede, bulduğu fırsatları gole çevirmeyi başaran Asilbeylispor maçı 2-0 kazandı.
Maçın ardından bir açıklama yapan Asilbeylispor U11 Takım Antrenörü Abdullah Dalkıran, şöyle konuştu; "Amatör liglerden, ülke futboluna kazandırılmayı bekleyen çok sayıda yıldız var. Bizim amacımız onların bu yeteneklerini en iyi şekilde işleyerek, ülke ve dünya futboluna kazandırmak. Bu bağlamda U11 takımımız yaptıklarıyla, sergilediği mücadele ile geleceğinin ne kadar parlak olduğunu gösteren yeteneklerle dolu. U11 Liginde en güçlü ekiplerden bir tanesiyle karşı karşıya geldik ve onları yenmeyi başardık. Ben sporcularıma bir kez daha teşekkür ediyorum. İnşallah bu başarıları sürekli devam eder" ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Başarılarınız daim olsun.Çalışmalarınızı takip ediyoruz kolay gelsin iyi çalışmalar.. Gençler sizi dinledikçe başarıları artacaktır Emeğinize sağlık..