Gülaçar; “Temsil görevi benim olsa da başarı hepimizin’’

CHP Kırklareli İl Başkanlığında olağan Çarşamba toplantısı dün saat 12.30’da gerçekleştirildi. Partililerin gündeminde; 18 Şubat Pazar günü CHP Kadın Kolları 13.Olağan Kurultay Adalet ve gelecek teması ile gerçekleşen Kadın Kurultayında MYK üyesi seçilen Hamiyet Gülaçar vardı. MYK üyesi Gülaçar, partililere teşekkür konuşmasını gerçekleştirdi.
CHP’nin olağan toplantısına; İl Başkanı Tayfun Okan Çobancık, Merkez İlçe Başkanı Gürcan Saatçı, İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Deyrin, İl Gençlik Kolları Başkanı Mert Özkan, Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker, kadın kolları yönetim kurulu üyeleri, partililer katıldılar.
‘’Onurlu görevde başarılar
diliyorum’’
Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Kırklareli Merkez İlçe Başkanı Gürcan Saatçı; ‘’ 18 Şubat Pazar günü Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları 13.Olağan Kurultayı gerçekleşti. Fatma Köse başkanımız güven tazeledi. Bu kurultayda ayrıca bizim için önemli olarak parti yönetimine aday olan İl Sekreterimiz Hamiyet Gülaçar hanımefendi yönetime aday oldu. Bizleri gururlandırdı. MYK üyesi oldu.Kendilerine üstlenmiş oldukları onurlu görevde başarılar diliyorum. Tebrik ediyorum’’ dedi.
‘’Doğru bildiğimiz yoldan giderek seçimi kazandık’’
Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Kırklareli İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Deyrin; ‘’Bilirim ki; dünya bir gün kurtulacaksa bu ancak kadınların önderliği ile gerçekleşecek ve dünya o zaman daha güzel olacak. Zaman su gibi akıp giderken sadece zaman akıp gitmiyor. Adaletsizlik artıyor, sevgisizlik artıyor, yolsuzluk artıyor, Atatürk düşmanlığı artıyor, çocuklarımıza ve kadınlarımıza tecavüz artıyor. Bu kötü giden zamanı durdurmak için gecemizi gündüzümüze katarak bu yolda canla başla mücadele edip kadınlarımızla beraber caydırıcı yasaların çıkması için mücadelemize devam edip takipçisi olacağız.
Hem kendimiz, hem kadın ve kadınca sorunların, hem de ülkemiz için, ailemiz için mücadele ediyoruz. Hep beraber aynı çatı altında birlikte mücadele edebilmenin yolunu öğrendiğimizde en güçlü biz olacağımız bilinci ile 18 Şubat Pazar günü CHP Kadın Kolları 13.Olağan Kurultay Adalet ve gelecek teması ile gerçekleşti. Kadın Kurultayımıza İl Kadın Kolları Yönetimi ve İl Kadın Kolları delegelerimizle coşku dolu bir kurultay süreci geçireceğimiz inancıyla Sayın Kadın Kolları Genel Başkanımız Fatma Köse’nin tekrar aday olmasıyla birlikte kendisine yönetiminize gururla çalışabileceğimiz İl Sekreterimiz Hamiyet Gülaçar arkadaşımızı öderdik. Görüşmelerimizi yaptık. Doğru bildiğimiz yoldan giderek seçimi kazandık.
Artık Kırklareli’mizde bir gururumuz var. MYK üyemiz Hamiyet Gülaçar. Arkadaşımız ülkemizin karanlık ve aydınlık arasında tercih yapacağı bu önümüzdeki süreçte büyük bir mücadele için sorumlulukları aldı.
‘’Biz görev talep
ettik ve aldık’’
Bu büyük sorumluluğu büyük bir onur ve gururla temsil edeceğini bildiğim yol arkadaşım MYK üyesi Hamiyet Gülaçar’ı yönetimim ve partim adına tebrik ediyorum. Biz görev talep ettik ve aldık. Bu sorumlulukla bize görev veren güvenen tüm CHP’li kadınlarımıza teşekkür ediyorum.
Artık bilinsin istiyoruz. Kadınlarımız kapı kapı dolaşan, broşür dağıtan, mitinglerde ön sıraları alan değil, fikirleriyle, düşünceleriyle de var olan ses getiren kadınlar! Artık yönetimlerimizi tamamladık. Başarı aynı hedefe hep birlikte bakmaktır. O hedefe inanmaktır. Hedefimiz 2019. Şimdi artık her şey bir kenara. Zaman gücümüzü gösterme zamanıdır’’ dedi.
MYK üyesi Gülaçar partililere teşekkür etti
Geçtiğimiz Pazar günü gerçekleştirilen Kadın Kolları Kurultayında MYK üyeliğine seçilen Kadın Kolları İl Sekreteri Hamiyet Gülaçar; ‘’Hafta sonu gerçekleşen 13.olağan Kadın kolları adalet ve gelecek kurultayında genel başkanımız Fatma Köse’nin listesinden merkez yönetim kurulu üyeliğine seçilmiş bulunmaktayım. Bu seçim süreci içinde bana verdikleri destekten dolayı genel başkanım Fatma Köse’ye, Kırklareli Belediye Başkanımıza ve can dostum değerli eşine, İstanbul Milletvekilimiz Mahmur Tanal’a, İl Başkanımız Sayın Tayfun Okan Çobancık’a, İl Kadın Kolları Başkanımız Sayın Zehra Deyrin ve yönetim kuruluna canım ablam Ayşe Arda Kösegil’e,kardeşim Oylum Yaman’a, kurultay delegelerimiz Ayşenur Özen ve Neslihan Çokaklı’ya, destek veren ilçe kadın kolları başkanlarımıza, oy kullanan tüm üye ve delegelerimize en içten teşekkürlerimizi sunuyorum. Özellikle belirtmek isterim ki; büyük bir kadın dayanışması göstererek Kırklareli için Cuma gününden bu yana kulis çalışmaları da örgütlü mücadelenin en güzel örneklerini sergileyen çalışmalar da, bu mücadele için en güzel çabalarını sergileyen ve Kırklareli’ne merkez yönetim kurulu üyeliği getirmek için çalışan kadın kollarındaki tüm arkadaşlarım için sizlerden alkış rica ediyorum.
İlk MYK toplantısında
görev dağılımı yapıldı
Temsil görevi benim olsa da başarı hepimizin. Kurultayımız sonrası Pazartesi günü genel başkanımız Fatma Köse yönetiminde ilk merkez yönetim kurulu toplantımızı gerçekleştirdik ve görev dağılımı yaptık. Bana Marmara Bölgesi’nden Çanakkale, Balıkesir, Kocaeli, Sakarya ve Yalova illerinin sorumluluğu verildi. 2019’da ülkemizin karanlık ve aydınlık arasında tercih yapacağı en önemli süreçte mücadele için sorumluluk aldık. Kadın varsa; umut var diyerek çalışmalarımıza başladık. Biz gücümüzü Kara Fatma’dan, Gördesli Makbule’den, cesaretimizi Halide Edip’ten Şerif Bacı’dan alan Kuvayi Milliye kadınlarıyız. Biz Mustafa Kemal’in askerleriyiz. Biz Cumhuriyet kadınlarıyız’’ dedi.
Hamiyet Gülaçar’ın konuşmasından sonra Cumhuriyet Halk Partili kadınları ‘’Dünya yerinden oynar, kadınlar birlik olsa’’ şeklinde tempo tuttular. Alkışlarla sona eren tempo tutulmasından sonra İl Başkanı Tayfun Okan Çobancık, MYK üyeliğine seçilen Hamiyet Gülaçar’a çiçek takdim ederek tebrik etti.
‘’2019 seçimlerinde
kadınlarımızın rolü
çok büyük’’
Cumhuriyet Halk Partisi Kırklareli İl Başkanı Tayfun Okan Çobancık; ‘’ Böyle güzel sonuçlar hepimize gurur veriyor. Genel Başkanımız da 2019 seçimlerinde kadınlarımızın rolünün çok büyük olduğunu dile getiriyorlar. Bu zaten Trakya olarak, Kırklareli olarak kalbimizde hiç bitmeyen bir duygu.
O konuda biz sadece kadın şiddetini, çocuk istismarını içeren İl istatistiklerinde Kırklareli son sırada yer alıyor. Son sırada olmamızdan gurur duyuyoruz. Yine de kalbimiz cız ediyor. Bunun için eylemlerimize ve halkımızı bilinçlendirme çalışmalarımızı yapmaya devam ediyoruz’’ ifadelerini kullandı.
Merkez yönetimde söz sahibi olduklarını ifade eden İl Başkanı Çobancık; ‘’Güzel şeyler yapmak adına mücadelelerimiz devam ediyor.
Girişimlerimiz devam ediyor. Genel merkez yönetimlerinde de artık söz sahibiyiz. En azından bunları ifade edebiliyoruz.
Pazartesi günü sayın Faik Öztrak belediyemizi ve partimizi ziyaret edecek’’ dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol