Güçlü Meclis, Güçlü Hükümet, Güçlü Türkiye

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kırklareli Milletvekili ve 1. Sıra Milletvekili Adayı Selahattin Minsolmaz ile il teşkilatı, 24 Haziran’da yapılacak seçimler dolayısıyla çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
STK’ları, odaları ve vatandaşları ziyaret eden Selahattin Minsolmaz, dün Kırklareli Karaumur Caddesi’nde esnaf ziyaretinde bulundu. Vatandaşın nabzını yokladı.

AK Parti’de seçim ziyaretleri tüm hızıyla sürüyor. 12 Haziran Salı günü AK Parti Kırklareli 1. sıra Milletvekili Adayı Selahattin Minsolmaz, bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Saat 15.00’da Karaumur Caddesi’nde esnaf ziyaretlerine başlayan Selahattin Minsolmaz devamında Akalar Mahallesi, Doğu Mahallesinde bulunan esnafları da ziyaret etti. AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, Merkez İlçe Başkanı Can Cafer Toklucu, Kadın Kolları Başkanı Aslı Karakahya, Belediye Meclis Üyesi AK Parti Grup Başkanı  Mehmet Hilmi Çiler ve parti yönetimi eşliğinde, hem vatandaşlarla bir araya gelen, hem de seçim sürecini değerlendiren Minsolmaz “Bir referandumu yakın zamanda yaşadık. Seçim çalışmalarımızda hep şunu söylüyorduk; “Türkiye’de Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ile daha güçlü bir meclis teşekkül edecek.” Muhelefet Meclisin etkin olmayacağını, yeni sistemde pek fazla Meclisin işi olmayacağını ima ediyor. Hatta kuvvetler ayrılığı ilkesinin zedeleneceğini söylüyor. Bizler bilakis tam aksine kuvvetler ayrılığının çok daha güzel olacağını, çok güçlü bir meclisi olacağını, çok güçlü bir hükümetin, çok güçlü ve bağımsız bir yargının olacağını belirtiyoruz. Dikkat ederseniz muhalefet, az sayıda Milletvekili çıkarmak için AK Parti ve Cumhur İttifakını engellemeye çalışıyor. Çünkü Milletvekilliği ve Meclis çok önemli. Bizim sloganımız; ‘Güçlü Meclis, Güçlü Hükümet, Güçlü Türkiye” dedi.
“Amacımız yüzde 51’lere ulaştırmak”
Biz AK Parti hükümeti olarak, partimizin Milletvekilleri olarak yasal düzenlemelerle kendi çıtamızı kendimiz yükselttik. Bildiğiniz gibi AK Parti girdiği 12 seçimin hepsinde birinci parti olmuştur. Bir tek 7 Haziran seçimlerinde tek başına iktidar olamadı. Ama yüzde 34’lerle, 40’larla, 41’lerle de iktidar oldu. Şimdi amacımız yüzde 51’lere getirmek. Artık güçlü hükümetler olsun, koalisyonlar olmasın. Çünkü koalisyon; ekonomik ve siyasi sıkıntılar oluşturup, ekonomik krize açıyor” şeklinde konuştu
“Hiç kimseyi ayırmadık”
Milletvekilliği döneminde hiç kimseyi ayırmadıklarını belirten Minsolmaz, “Milletvekilliğim dönemimde Kırklareli’mizin kalkınması adına; sizlerin de büyük desteğiyle yoğun çalışmalarda bulunduk ve bu vizyonla; eğitimde, sağlıkta, sanayi ve ticarette, sosyal hizmetlerde, tarımda, istihdamda, atl yapıda, kültür-turizm alanında, belediye ve köylerde, enerji ve madencilikte, çevre ve imar alanında büyük projeler ürettik. Yenilerini projelendirdik. Çalışmalarımızda hiçbir yerleşimimizi ve vatandaşımızı siyasi görüşüne, dinine, diline, etnik kökenine göre ayırmadık ve bundan sonra da ayırmayacağız. Millete hizmet aşkı; bizim için her türlü siyasi çıkarın önündedir. Bugüne dek Cumhurbaşkanımıza, AK Parti’ye ve şahsıma olan yoğun desteklerinizden ötürü hepinize şükranlarımı sunuyorum. Ezcümle, ülkemizi karanlık vesayetlerden kurtaran, tüm terör örgütleriyle en etkin biçimde mücadele eden, Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, görev ayırt etmeksizin yanındayız ve daima da yanında olmaya devam edeceğiz. Bu onurlu mücadelede, Necip Türk Milleti’nin, en büyük destekçimiz olacağından hiçbir şüphemiz yoktur. Allah birlik ve beraberliğimizi daim kılsın. Teşekkürler Türkiye, Teşekkürler Kırklareli” diye konuştu.
““Güçlü Türkiye” hedefine çok yaklaştık”
AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, 24 Haziran seçimlerinin güçlü Türkiye hedefinde önemli bir basamak olduğunu söyledi. Minsolmaz devamında “Elhamdülillah, 2023’te görmek istediğimiz ve bu amaç uğrunda emin adımlarla yürüdüğümüz “Güçlü Türkiye” hedefine çok yaklaştık. Türkiye’miz adına en önemli basamaklardan bir tanesi 24 Haziran seçimleridir. Bizler, istikrarın sürmesi adına ve Türkiye’nin dünyada hak ettiği yere ulaşması amacıyla Liderimiz ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’la yürümeye devam edeceğiz. Liderimizi yürüdüğü bu çetin yolda desteklemek boynumuzun borcudur. Daha evvel de olduğu gibi, baş koyduğumuz bu davada yılmadan, yorulmadan, dinlenmeden çalışacağımızdan ve sevdalısı olduğumuz milletimize hizmet vermeye devam edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Önce Allah’ın izni, sonra Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın takdirleriyle; bir kez daha Huzur Şehri Kırklareli’mizden Milletvekili adayı olma şerefine nail oldum. Bu durum şahsım adına büyük bir onur olup, hemşehrilerim, teşkilatım, ailem ve dostlarım bunun gerçek sahipleridir. Bu kapsamda esnafımızla bu gün bir araya gelerek sıkıntılarını dertlerini dinledik ve yardımcı olmaya çalıştık. Allah’ın izni ile 25 Haziran sabahı gücümüzü tüm dünya görecek” ifade etti.


Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. ATATÜRK Türkiyesi'ne dönülecektir 13 Haziran 2018 Çarşamba 19:59:47

    Güçlü meclis ile tek adam ve avanesi; güçlü hüküm-et ile tek adam fetvası; güçlü türkiye ile dört parmaklı ihvan cumhuriyesi kastedilmektedir. Dünya tarihinde bu kadar kısa bir sürede misli görülmedik bir talan ve yıkımın sahipleri servet ve saltanatlarının devamı için kaçınılmaz olarak diktaya başvuracak ve sapkın dinci ideoloji ile uyuşturdukları milletten yine "icazet" isteyeceklerdir son defa kapılarını çalıp ve ayaklarına kapanıp bir kaç da seçim "keki" atıp düşlerine lütfedip. Kadim dörtlük: "Sakın kurcalamaya kalkma cumhuriyetin ruhu esrarlıdır onun kalemle sözle anlatılamayacak tanrısal bir işleyişi vardır" diyor. İşte o tanrısal işleyiş bu ülkeyi ve ulusunu uçurumun eşiğinden kurtarmaya karar vermiş ve harekete geçmiştir...