Görev şehidi sağlık memuru son yolculuğuna uğurlandı

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinden Tekirdağ'a hasta nakli yapan Naim Olmak yönetimindeki 39 AG 452 plakalı ambulans, Tekirdağ-Muratlı karayolunun 25. kilometresinde devrilmiş, kazada, sağlık memuru Hakan Küçükkoçan olay yerinde hayatını kaybetmişti. Tekirdağ'da ambulansın devrilmesi sonucu hayatını kaybeden ve görev şehidi olan sağlık memuru Hakan Küçükkoçan için önceki tören düzenlendi. 

Lüleburgaz Devlet Hastanesi'nde düzenlenen törende, Küçükkoçan'ın yakınları taziyeleri kabul etti. Törende ayakta durmakta güçlük çektiği görülen Nazan Küçükkoçan, eşinin tabutuna sarılarak ''Ben sensiz ne yapacağım. Çok erken oldu'' diyerek gözyaşı döktü.
Başhekim Yardımcısı Can Kurşun, törende yaptığı konuşmada, Küçükkoçan'a son görevlerini yerine getirdiklerini söyledi. Küçükkoçan'ın, 2010 yılında Lüleburgaz Devlet Hastanesi'nde göreve başladığını ifade eden Kurşun, görev süresi boyunca, özverili, çalışkan, dürüst yardımsever ve gülen yüzü ile herkese örnek olan bir kişi olduğunu belirtti. Küçükkoçan'ın cenazesi, tören sonrası kılınan cenaze namazının ardından Ataköy köyü mezarlığında toprağa verildi.
Törene, Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya, AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, Lüleburgaz İlçe Sağlık Müdürü Dr. Önder Porsuk, Lüleburgaz Devlet Hastanesi Başhekimi Sema Çomaklı, sağlık personeli ile yakınları katıldı. Küçükkoçan'ın iki çocuğunun olduğu öğrenildi.
Lüleburgaz Devlet Hastanesi'nden alınan cenaze dün Pınarhisar'a bağlı Ataköy'e getirildi. Burada önce evine getirilirken Hakan Küçükkoçan'ın cenazesi daha sonra Ataköy Camii'ne getirildi. Burada ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra toprağa verildi.
Ataköy'deki cenaze törenine Lüleburgaz İlçe Sağlık Müdürü Dr. Önder Porsuk, Lüleburgaz Devlet Hastanesi Başhekimi Sema Çomaklı, Ataköy Muhtarı Recep Turan, ATADER, Lüleburgaz Devlet Hastanesi Çalışanları, Hakan Küçükkoçan'ın Ataköy'e ilkokulu bitirdiği sınıf arkadaşları, Ataköy Halkı, oğlu Tuğberk2in sınıf arkadaşları ve yaklaşık bin kişi katıldı. Cenaze namazının ardından Hakan Küçükkoçan Ataköy mezarlığında toprağa verildi. Hakanküçükkoçan'ın çalışırken hayatını kaybettiği için görev şehidi olduğunu belirten çalışma arkadaşları tabutun üzerine Türk Bayrağı örttü.
Gazetemiz olarak Merhum'a Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol