“Görev Sırası Sizde”

2019-2020 futbol sezonunun başlamasına 1 aydan az zaman kalırken, TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek temsilcimiz Kırklarelispor’un kombine biletleri satışa çıktı. Bu yıl yine geçen yıl sayıldığı fiyattan taraftarlara sunulacak kombine biletler Normal Kart 200 TL. VIP KART: 1000 TL olacak. 

Kombine bilet satışları hakkında açıklama yapan Başkan Volkan Can, 10 yıldır kulübün kendi imkanlarıyla ayakta kaldığını tek güvencelerinin taraftarları olduğunu söyleyerek; “10 yıldır Kırklarelispor olarak profesyonelce liglerde tüm imkansızlıklara rağmen mücadelemizi sürdürüyoruz. Bugüne kadar sadece taraftarımıza güvenerek ve inanarak birçok zorluğun üstesinden gelmeyi başardık. Maddi koşullarımızın çok iyi olmadığını herkes fazlasıyla biliyor. Çünkü bizler bugüne kadar hiçbir sorunumuzu gizlemedik, saklamadık ve açık yüreklilikle davrandık. Yalan söylemedik, her zaman doğrudan yana yeşil beyazlı aşkımız için savaş verdik. Bunları başarmak çok kolay olmuyor elbet. Ancak Kırklarelispor kulübü 50 yıllık bir geçmişe sahip ve bugünlere kadar bizlerle gelmedi her zaman halkın takımı oldu” şeklinde konuştu.
“Hiçbir zaman bu kadar yalnız bırakılmamıştık”
Siyasi parti temsilcilerine eleştirilerde bulunan Başkan Can seçim süresince yanlarında olan tribünde maçları izleyen isimlerin seçimin ardından ortadan kaybolduğunu kaydederek; “Ancak hiçbir zaman bu kadar yalnız bırakılmamıştık. Bizler sadece bu şehrin değil yıllarca Trakya bölgesinin markası olan bir takımız. Yalnız bırakılmamızın sebebi siyaseten mi yoksa usulden midir? Bugüne kadar hiçbir şekilde siyasetin içerisinde yer almadık ve almaya da niyetimiz yok. Suçumuz bu mudur? Şayet suçumuz bu ise biz suçlu olmaya devam edeceğiz. 31 Mart’a kadar siyasilerin verdiği vaatleri herkes çok iyi biliyor. O güne kadar oynadığımız tüm maçlarda da protokol tribünde yer alarak yanımızda olmuşlardı. Ancak seçim bitti ne gelen var ne arayan ne de soran” dedi.
“Kırklarelispor kulübü hangi şehrin takımı?”
Taraftarlarını desteğe davet eden Başkan Volkan Can; “Kırklarelispor kulübü hangi şehrin takımı? Merak ediyorum. Tüm zorluklara rağmen bu sezonda yolumuza kaldığımız yerden devam ediyor olacağız. Yarından itibaren de sezonluk kombine kart satışlarımıza da başlayacağız. Bu konuda tek güvencemiz her zaman olduğu gibi Yeşil Beyazlı renklere sevdalı olan taraftarımız olacak. Gücümüzü her zaman için tribünde cefarkaca yer alan taraftarımızdan aldığımızı belirtmek istiyorum. Sen Yoksan Bir Kişi Eksiğiz” diyerek açıklamalarını noktaladı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol