Gönüllerdesin "Ramço"

Kırklareli'nin sevilen ve tanınan isimlerinden olan Ramazan Akcan (Ramço) Geçtiğimiz hafta katıldığı O Ses Türkiye yarışmasından üzüntülü bir sonuç ile ayrıldı. 2 ay önce yeni sezon ile başlayan O Ses Türkiye yarışma programında ilimizi temsil eden Ramço girdiği ön elemeleri kazanmış ancak sanatçılar karşısında elenmişti.
 Bunun ile ilgili geçtiğimiz Pazartesi akşamı yayınlanan programda performansını dinlediğimizin Ramazan Akcan'ı Önadım Medya Grubu olarak yürekten tebrik ediyor ve bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyoruz. Elenmenin vermiş olduğu üzüntü ile sosyal medya üzerinden sevenlerine açıklama yapan Akcan; "Beni bir an olsun yalnız bırakmadınız. Aradınız, mesajlar attınız. Sosyal medyada resimlerimi, videolarımı, paylaşıp iyi dileklerinizi heyecanla dile getirdiniz. Benim için dua ettiniz. Öncelik ile bundan ötürü bana Haklarınızı helal edin. Yorgunluk ve heyecanımdan dolayı sizleri mahcup ettim. Heyecan ile beklediniz beni, bağrınıza bastınız. İşte ben bu memleket ile gurur duyuyorum. Simitçisinden iş adamına kadar sanatçısından hamalına kadar bu memleket bizim. Bende mutlu insanlar kenti Kırklareli'nin bir evladı olmaktan tamamen şeref duyuyorum. Akraba gibiyiz, birbirimize bağlıyız. Yarışmadan elenmem jürinin bana dönmemesi tamamen benim performansım ile ilgilidir, lütfen bunu yanlış düşünüp ve benim yüreğime su serpmek adına sosyal medyada O Ses Türkiye yarışması hakkında olumsuz paylaşımlar yapmayınız. Çünkü kusursuz bir prodüksiyon ve hiç görmediğim bir çalışma ortamına sahipler. Çalışanlar çok büyük gönüllü çok mütevazi ve ben sizler adına buradan teşekkür etmek istiyorum. Nasip değilmiş" dedi.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Üzülmene gerek yok. Bu bir "şehirler yarışıyor" kpnseptli program değil. İstanbul'dan Ankara'da Almanya'dan katılanlar "vay şehrimi temsil edemedim" demiyor. Bu kadar takılma bu bireysel bir yarışma. Sen elinden geleni yaptın ama o mecralar pek sana göre değildi gerçekten. Sen burada kendi yerinde kıymetlisin. Hadi kop gel geri....