Gönüller bu sofrada “bir” oldu

Büyükkarıştıran Beldesinde kurulan “Gönül Sofrası” ile binler bir oldu. Düzenlenen iftara binlerce kişi katıldı, aynı sofrada orucunu açtı…

Binleri bir araya getiren mübarek Ramazan ayının ilk haftası geride kaldı. Bu kapsamda yavaş yavaş ilimiz siyasileri, STK’lar ve kurumlar da iftar organizasyonlarını gerçekleştirmeye başladı.
İşte bu anlamlı iftarlardan bir tanesi de beldemiz Büyükkarıştıran’da, Büyükkarıştıran Belediyesi tarafından düzenlendi. Yaklaşık 5000 kişinin katılım gösterdiği iftara; AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, AK Parti İl Başkanı Alper Çiler, Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya, Büyükkarıştıran Belediye Başkanı Lütfü Karaman, İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş, partililer ve çok sayıda belde halkı katılım gösterdi.
“Gönül Sofrası” etkinliği çerçevesinde düzenlenen iftar yemeğinde binler tek yürek oldu. Yemeğin ardından İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş yemek duasını okudu.
AK Parti Ramazan ayı boyunca evlere konuk olacak, misafir olup aynı sofrayı paylaşacak. Bu çerçevede organizasyonlarını sürdüren AK Parti İl Teşkilatı, Esenyurt Belediyesinin de katkılarıyla yakın zamanda Kırklareli merkezde büyük bir halk iftarı düzenleyecek. AK Parti İl Başkanı Alper Çiler yaptığı çağrıda şimdiden tüm Kırklarelilileri bu anlamlı iftara davet etti.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol