Göl gibi sahadan çıkan 2 gol

Kırklareli temsilcisi Lüleburgazspor bu hafta deplasmanda Uzunköprüspor’a konuk oldu. Kesinlikle 3 puan için çıkılan sahada, iki takım da sahanın kötü koşullarında pozisyon bulmakta zorlandı. Göl gibi bir sahada gerçekleştirilen maçta iki takım da birer gol kaydederek 1 puana razı oldu. 

Lüleburgazspor ligde sıkıntılı süreci yaşamaya devam ediyor. İlk hafta kendi evinde Bigaspor’a mağlup olan Yeşil Kırmızılı ekip, 2. hafta müsabakasında deplasmanda Uzunköprüspor ile 1 – 1 berabere kaldı.
Göl gibi sahada 2 gol çıktı
Geçtiğimiz hafta havaların yağmurlu olması yeşil sahaları da olumsuz etkiledi. BAL Liginin bu hafta önemli maçlarından biri olan Uzunköprüspor ile Lüleburgazspor Ergene stadında kozlarını paylaştı. Yağmurun maç saatinden önce ve sonrasında etkili olması ile birlikte göle dönen sahada oyuncular zor anlar yaşadı. Topun kontrolünün nerede ise imkânsız olduğu sahada iki takımda birer gol buldu. Maç sonunda gösterdikleri üstün performans ve mücadele sonunda iki takım oyuncuları da ayakta alkışlandı.
Lüleburgazspor bu sezon ilk puanını aldı
Lüleburgazspor yeni sezonda ilk puanını kaydetti. Sezon başından bu yana iyi bir kadaro oluşumu ile lige hazırlanan takımda, kaybedilen puan kayıpları her ne kadar can sıksa da, ilk puan alınarak gerisinin geleceği mesajı verildi. Lüleburgazspor bir günlük dinlenmenin ertesinde önümüzde ki hafta sonu evinde oynayacağı Sultangazispor maçı hazırlıklarına başladı.
Uzunköprüspor önemli 3 puanı sahada bıraktı
Uzunköprüspor lige 3 puanla başlayarak bir seri başlangıcının oluşması için düğmeye bastı. Ligin ilk haftasında deplasmanda Yalova Kadıköyspor’a konuk olan Uzunköprüspor, maçın başından itibaren büyük bir mücadelenin neticesinde hediyesini 3 puan olarak aldı. İyi bir kadroya sahip olan Uzunköprüspor, ilk hafta kazandığı maç sonrası ara vermeden çalışmalarına devam etti. Lüleburgazspor’u konuk eden Uzunköprüspor taraftarı ile birlikte kendi evinde oldukça büyük bir mücadeleye sahne oldu. Yine aynı şekilde kendi taraftarı önünde hanesine 3 puan yazdırmak için sahada kıyasıya mücadele etmesine rağmen Uzunköprüspor Lüleburgazspor karşından 1-1 kalarak galibiyet serisini bozdu. Bozulan galibiyet serisinin ardından Uzunköprüspor taraftarı “Takımımız çok önemli bir mücadele karşısına çıktı. Çünkü ligin ilk haftaları alınacak galibiyetler son derece önem arz ediyor” dediler.
Hakemler: 1.Hakem Alican Özışık, yan hakem Mert Kor, yan hakemİbrahim Yılmaz, 4. halem Serkan Çukur
Stadyum: Uzunköprü Ergene Stadyumu
Uzunköprüspor: Ahmet Pekgöz, Oğuzhan Korkmaz, Burak Can Şentürk, Emrah Kaya, Onur Atik, Yunus Emre Kabak, Orhan Küçükertuğrul, Burak Altay, Atakan Serin, Ender Marangoz, James Chıdumato Uqwuake.
Yedek: Efe Berkant Zelvi, Tunahan Köse, Aykut Kökten, Ramazan Şafak, Abdulkadir Oruçoğlu, Burak Cengiz, Kerim Filiz
Gol: 82 Oğuzhan Korkmaz
Lüleburgazspor : Enes Kardaş, Engin Fıçıyapan, Berat Kubat, Emrah Şen, Yunus Emre Karaman, Uğurkan Durmaz, Berke Şirin, Burak Evcen, Emrecan Devrim, Tuncay Oğuz, Ahmet Tayip Gökyaka.
Yedekler: Mehmet Çetinel, Barış Sinan, Yasin Ömer Eryılmaz, Kutay Hüzel, Halit Aras Kuyucuoğlu, Yusuf Can Sevindik, Yasin Ahmet Tunca.
Gol: 74 Yasin Ahmet Tunca

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol