Gökçen “Amacımız spor yaparak iyi arkadaşlık kurmak”

Gazete Kırklareli
Kırklareli Belediye Veteran takımı çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. İlimizin eski futbolcularından oluşan Kırklareli Belediye Veteran futbol takımı haftada 2 kere Kırklareli sentetik çim sahasında antreman yaparak yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Geçtiğimiz yıllarda ilimizde futbol oynayıp futbolu bıraktıktan sonra da futboldan kopamayan futbol ile yatıp futbol ile kalkan insanlar topluluğunun oluşturduğu Kırklareli Belediye Veteran Takımının kaptanlığı Kırklarelisporlu eski futbolcu Ali Gökçen yapıyor. Amaçlarının futbol oynayıp spor yapmak zihinde kalmak olduğunu belirten kaptan Ali Gökçen yaptığı açıklamada futbola gönül veren 40 yaş üstü içinde futbol sevgisi olan herkese kapılarını açık olduğunu belirtti. Futbolcu Ali Gökçen ile yaptığımız röportajda şunları kaydetti; " Amacımız spor yaparak iyi arkadaşlık kurmak. Bizler eskiden futbol oynadığımız için şuan futbol olmadan yapamıyoruz. Bizde Belediyemiz ve ASKF ile görüşüp böyle bir (Veteranlar Ligi) lig kurmayı düşündük kurduk. Kahve ortamımız oluşmasın diye biz de spora ve futbola gönül veren arkadaşlarımla bir araya gelerek kurduğumuz Kırklareli Veteranlar Takımı ile spor yaparak kendimizi zihinde tutuyoruz. Maçlarımızı oynayarak ta stresimizi atıyoruz. Çevre illere giderek oradaki Veteranlar takımları ile karşılaşıyoruz. Oralar da da çok
güzel dostluklar


kurduk. Çevre illere gittiğimizde maçlardan önce takımlar buluşarak şehri geziyoruz. Güzel bir organizasyon olduğunu düşünüyorum hepimiz 40 yaş üzerinde olduğu için ilimizde futbola gönül veren 40 yaş kriterleri uygun arkadaşlarımıza kapımız her zaman açık." Dur durak bilmeden haftada 2 kere idmanlarını gerçekleştirdiklerini kaydeden Kırklareli Belediye Veteranlar Takım kaptanı Ali Gökçen; “ Antrenmanlarımıza haftada 2 gün gerçekleştiriyoruz. Aramıza Kırklarelisporalt yapısında olan çocuklarda geliyor. Antremanlarımıza durmadan devam ettiğimiz için kondisiyonumuz son derece iyi durumda. Eylül aynından maçlarımız başlıyor.” dedi.
“Maçlarda dostluk kazanıyor”
Kırklareli Belediye Veteranlar takımı kaptanı Ali Gökçen maçlarda dostluk kazandığını belirtti. Gökçen “Maçlarımızda kavga gerçekleşmiyor. Biz deplasmana gittiğimizde son derece iyi karşılanıyoruz. Takımımızda gelen konukları son derece hoş görü ile karşılıyor.”
“ Neden Trakya grubu”
“Bizi İstanbul grubuna davet ettiler. Fakat bize İstanbul grubu uzak geldiği için Trakya grubunu seçtik. Bizim grubumuzdaki maçlarımız daha iyi oluyor. Dahi dostluklar elde ediyoruz. Bizim takımımızın genelde çalışan arkadaşlar ağırlıklı olduğu için örneğin devlet memuru, Kurumdaçalışan işçi ve memur arkadaşlarımızolduğu için İstanbul grubuna biraz zorlanıyoruz. Örneğin vardiyalı çalışan arkadaşlarımız oluyor ve bu yüzde sıkıntı yaşıyoruz. Trakya grubunda birbirimiz tanıdığımız için ve yakın mesafeler olduğu için Trakya grubunu seçtik. Bu şekilde 6-7 yıldır Trakya grubunda mücadele ediyoruz.”
“Amacımız gençlere spor’u anımsatmak”
“Bizim amacımız genç yaşta gençleri spora bağlamak. Maçlarda her zaman kavaga ile bitmeyeceğini anımsatmak. Yani bu spor dalını gençlere sevdire biliyor olmamız bizi mutlu ediyor.”
“Yeni Valimizi spor’a davet ediyoruz”
“Yeni Valimize hoş geldiniz diyorum. Yeni Valimiz spor’u seviyormuş. Bizlerde veteran takımımızdan 5-6 arkadaş ile ziyerette gidiceğiz. Yeni Valimizi takımımıza davet ediceğiz. Lisans sıkıntı olmuyor genelde misafir takımdam izin alarak Valimiz ile birlikte sportmence takım arkadaşı olabiliriz.” dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol