Göçen; "Yeniden bu onurlu göreve talibim"

Vatan Partisi Kırklareli İl Başkanlığı 7'nci olağan kongresini 29 Mayıs Pazar günü gerçekleştirecek. Genel Başkan Doğu Perinçek'in de katılacağı kongrede Kırklareli İl Başkanlığı için de bir görev yarışı söz konusu olacak. Buna göre mevcut Başkan Teoman Üstündağ'ın tekrar aday olmayacağı konuşulurken, seçimlerde daha önce de İl Başkanlığı görevini üstlenen Halil Göçen ile Erdal Demirkan isminin yarışacağı dile getiriliyor.

Saat 13.00'de Akkuş Kaya Otel'de yapılacak kongre öncesinde gazetemizi ziyaret eden İl Başkan adayı Halil Göçen yaptığı açıklamada, tekrar bu onurlu göreve aday olduğunu ifade etti.
Göçen; "29 Mayıs Pazar günü saat 13'00'de, 7'inci olağan atılım kongresinde il başkanlığına adayım. Ünvanımla şöhretimle, servetimle değil, yüreğimle bu göreve talibim. Sadece oylarınıza değil, gönüllerinizin dostluğuna da ihtiyacımız var. Yol arkadaşlığınıza, yoldaşlığınıza, gönüldaşlığınıza talibim. Atılım kongremize dava arkadaşlarımı ilimizin seçkin aydınlarımızı davet ediyorum" dedi.
Halil Göçen
1950 yılında Kofçaz'ın Elmacık köyünde dünyaya gelen Göçen siyasi hayatını şöyle anlatıyor;
Fakir bir aileydik. Ben altı aylık iken babam vefat etmiş. Okulu bitirdikten sonra terzi kalfalığı yaptım, askerlikten sonra terzi dükkanı açtım.
1975 yılında daha sonra Sosyalist Devrim Partisi olan Sosyalist Partisinin il kurucuları arasında oldum.1978 yılında yapılan genel kurultayda genel yönetim kuruluna seçildim. 1979 yılı, senato üçte bir yenileme ve boşalan 5 milletvekili seçimlerinde Edirne ilinden bir milletvekili seçim çalışmalarını yürüttüm.
Sonraki yıllarda ortak parti kurma çalışmalarımıza ben M .Aybar grubundan girdim ve sosyalist parti kurucuları arasında oldum. İstanbul Bakırköy ilçe yönetiminde, daha sonra Avcılar ilçe yönetimlerinde görev aldım. 2002 yılında emekli olduktan sonra genel merkezin talimatıyla Kırklareli'nde 15 şubat 2002 yılında göreve başladım. Yaklaşık 11 yıl il başkanlığı yaptım. Çalışmalarımda yönetim kurulu arkadaşlarım, ilçe başkanlarımın katkıları da çok fazla olmuştur. Onlara buradan tekrar teşekkür ediyorum."
Partililere çağrıda bulunan Halil Göçen şöyle devam etti; "Şimdi yine bu onurlu göreve talibim. Beni desteklerseniz sizlerin desteğinize layık bir il başkanı olarak görevimi seve seve yapacağım. Parti eğitimini kavramış, parti ahlakını disiplinini kabul eden, hiç ayırt etmeden bütün arkadaşlarla çalışmaya hazırım."

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol