Göçen; “Hayır’da birleşiyoruz”

Vatan Partisi Kırklareli İl Başkanı Halil Göçen referandum sürecini değerlendirdi. Göçen açıklamasında şunları kaydetti; “Türkiye’miz İstiklal Savaşından sonra en zorlu koşulların içindedir. Çetin mücadeleler, büyük güçlerle başarılır. Yapılmak istenen nedir? Şehit cenazelerinde omuz omuza duranlar, birbirine yumruk mu sıkacak
Türkiye’nin üzerine bombalar atılıyor. Türk ordusu sınır ötesinde savaşıyor. Polis terörle mücadelede. Geçim derdi gelmiş kapıya dayanmış. Ve Türkiye bütün bu yakıcı sorunları bir kenara bırakıp Anayasa değişikliği için Referandum savaşına sokuluyor. Türkiye’de iç kavgayı kışkırtan küresel merkezlere “Hayır” diyoruz. “Hayır” çıkınca, Türkiye birleşecek ve emperyalistlerin sesi soluğu kesilecektir.Başkanlık Sisteminde Meclisin görev ve yetkileri biçiliyor. Başkanlık Sisteminde, Başbakan olmayacak, Hükümet yetkileri Başkana veriliyor. Meclis salonunda Bakanlar Kuruluna ayrılan yer boş kalmaktadır. Meclise sırtını dönen Hükümet millete de sırtını döner.Türkiye 2019 yılına kadar bir kararsızlık ve kargaşalık dönemine sokuluyor. Peki, Türkiye’nin kargaşalığa tahammülü var mı? Kargaşalığa Hayır! “Hayır’da birleş” diyoruz.” (Vatan Partisi Kırklareli İl Başkanlığı)

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Sizlerin ne fikirde birleştiğini görürken öte yandan "kimlerle" o safta birleştiğinizi de görüyoruz sayın başkan. O yüzden zaten "evet" diyoruz bizler de.

  2. Vatan partisi de nedir diye inanın google amcaya sormak zorunda kaldım. Sonradan dank etti hangi partiymiş. Kusura bakmayın sizi tanımıyorsak benim kadar sizin de kendinizi tanıtamadığınızın eksikliğidir. Öte yandan "hayır" dan hayırlı bir iş çıkmaz bence. Beyhude çabadasınız. Trakya'dan çıkan oylarınızın fazlalığıyla övünürsünüz belki ama Türkiye'nin cevabı farklı olur.

  3. evet evet evet

  4. evet diyecekler neye evet dediklerini bile bilmiyorlar. tek savundukları argüman teröristler de hayır diyor. yıllardır fetönün peşinden giden kimdi acaba?

  5. Sayın misafir siz neden "hayır" dediğinizi biliyorsunuz sanki de kalkmış o bildik argümana siz yapışıyorsunuz. İşiniz gücünüz "onlar bilmez zaten" diyerek oyvereni sürekli küçümsemek. bir tek siz anlarsınız bir tek siz bilirsiniz bir tek siz başkaları adına düşünürsünüz. Siyasetinizin en bildik argümanı "inadına..." O sebeple sandıklarda sürekli hezimete uğruyor ama liderleriniz yapıştıkları koltuklarında buna rağmen oturabiliyorlar.

  6. dey be sazan balığı 24 Şubat 2017 Cuma 17:30:45

    tabi ki hayır. bugüne kadar bu sistemle ilgili tek kelime bilmeyen tek bir talepte bulunmayanlar şimdi sanki çok biliyorlarmış gibi "evet" diyeceklermiş. şimdiye kadar niye böyle bir şey düşünmüyordunuz. açıkça başkanlık denen uyduruk sistem sadece "rte rejimidir" bu nedenle hayır...

  7. bakıyorsun adam belki de hayatını "politika"ya (hani şu hobi olan) adamış riskler almış düşünmüş taşınmış belki de kim bilir hadi PH 8.8 saf kalbimle yaklaşayım yememiş içmemiş kendini davası uğruna paralamış bir ömür harcamış falan... mesela böyleyse gerçekten imrenilecek bir hayat en azından benim için büyük saygı duyarım. ama güzel abim bu ne bu? bu ne? bu nedir ya bana bunu bir anlatabilir misiniz? ülke önemli bir yol ayrımında iyisiyle kötüsüyle bir şeyler yaşanıyor ve bir tarafın açıklamalarına bak! inanılır gibi değil! ve diğer taraf da aynı. kerli ferli adamlar kimi prof. kimi yılların bürokratı kimi davasının adamı yaşını başını almış görüp geçirmiş insanlar... fakat yapılan açıklamalara bak! bir hayırın ya da bir evetin açıklaması üstelik resmi kademeden yerel radyo haberi kıvamındaki gündem değerlendirmesi olabilir mi hiç? adam evet diyecek ya da hayır diyecek önce bunu seçiyor sonra buna göre tavır alıyor. peki bu seçimi "sen" olarak mı yapıyorsun yoksa fert olarak mı? devletle muhatap işleri 5 yaşında veletlerin misket şampiyonasına döndürdünüz. kafama bi saksı düşse de türkçeyi unutup ne bileyim uyanınca birden anadilim gibi hintçe latince rusça falan konuşmaya başlasam. dayanılır gibi değilsiniz. bomboş devrin bomboş insanları!