Genel Merkez’in adayı: ‘Alper Çiler’

Kırklareli’nde AK Parti’nin bayrağını yükseltecek isim konusunda AK Parti Genel Merkezi’nin kararı Alper Çiler oldu. Halka kapılarının daima sonuna kadar açık olduğunu her fırsatta dile getiren Çiler, Kırklareli halkı için çalışmaya devam edeceğini belirtti.
“Biz koltuk için değil, biz halkımızın yanında
olmak için varız”
Halkın adamı Alper Çiler “koltuk için değil halkım için çalışacağım” dedi. Çiler; “Daha fazla çalışmak için görev başında devam etmek istiyorum.

Ben ve yönetimdeki dava arkadaşlarım ile koltuklarımızda değil sokakta ve halkın yanında olacağız. Allahın izni ile 30 Aralık Cumartesi Günü Kırklareli 6. Olağan İl Kongresini atlattıktan sonra AK Belediyecilik için durmak yok yola devem”
“Tüm halkımız davetli”
“30 Aralık Cumartesi günü Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım bey’in katılımları ile düzenleyeceğimiz Kırklareli 6. Olağan İl Kongresine başta Kırklareli’mizin değerli halkı olmak üzere teşkilatımız, üyelerimiz ve tüm partili vatandaşlarımızı Kırklareli Kapalı Spor Salonuna davet ediyorum” dedi.
“Yeni vizyonlar ile biz hazırız”
Yepyeni vizyon ile hazır olduğunu belirten Çiler “2023, 2051 ve 2071 gibi uzun vade hedefleri olan HALK odaklı İKTİDAR, siyasi oluşumunun teşkilatlarına işaret ettiği genç isimler ile nedenli önemli bir eşikten geçtiğini, alınacak başarılı neticelerle gösterecek. Bizlerin görevi birliktelik içinde hareket ederek bütünlüğümüzden ödün vermeden aynı hedef doğrultusunda hareket etmek”
“Hedefimiz 2019”
“Güçlü Türkiye yolunda hedefimiz 2019’da yapılacak olan belediye seçimlerinde Kırklareli’ni AK Belediyecilik ile tanıştırmak. Önümüzde biraz zorlu sürecimiz var ama halkımız bizim koltuk davası için değil halkımız için savaştığımızı biliyor.
Bunun başlıca örneği halkımız ile buluştuğumuz halk günleri. Halk günlerinde olumlu sonuçlar alıyoruz. Allahın izni ile bu olumlu sonuçları 2019 seçimlerinde de göstereceğiz”
“Biz büyük bir aileyiz”
“Bizler el ele verdik mi her şeyin üstesinden geliriz. 15 Temmuz hain darbe gecesi halkımız ile nasıl darbeye dur dediysek 2019 seçimlerinde de AK Belediyeciliğe hoş geldin diyeceğiz. Her zaman dediğim gibi biz büyük bir aileyiz ve hiçbir zaman halkımızdan kopmadık, kopmayacağız”
“Her zaman 1 adım öndeyiz”
“Adalet ve Kalkınma Partisi olarak 3 Kasım 2002’den beri her zaman 1 adım önde olduğumuzu teşkilatımız, üyelerimiz, sandık ve mahalle yönetimlerimiz, ilçe, il, kadın ve gençlik, belediye ve genel merkez teşkilatlarımız ve milyonlarca seçmenimizle birlikte aziz milletimize karşı sorumluluk duygusundan, hizmet akdinden bir an bile vazgeçmeyerek farkımız ortaya koyduk. AK Parti olarak girdiğimiz bütün seçimlerde anlımızın akı ile çıkarak bir kez daha milletimiz ile halkımız ile sözleşme tazeledik” dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol