“Genel Başkanımızın Kırklarelililere çok selamı var”

Yeniden Refah Partisi 17 Kasım’da Ankara’da büyük kongresini gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Partinin Kurucular Kurulu üyesi ve Kırklareli İl Başkanı Kemal Şar, Genel Başkanları Fatih Erbakan’ın Kırklarelililere selamlarını ileterek, yapılacak kongreye tüm halkımızı davet etti…

Yeniden Refah Partisi Kurucular Kurulu üyesi, Kırklareli İl Başkanı Kemal Şar ve partinin Merkez İlçe Başkanı Vedat Durmaz dün gazetemizi ziyaret ettiler. Parti olarak örgütlenme çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini, Yeniden Refah Partisinin iktidara talip olduğunu ifade eden Şar, partilerinin Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın, Kırklarelililere çok selam gönderdiğini de söyledi.
Şar ziyaret esnasında şunları kaydetti; “17 Kasım 2019 tarihinde Ankara’da büyük kongremizi gerçekleştireceğiz. Bu kapsamda şu anda 50 ilimiz kongrelerini tamamladı. 76 ilde örgütlendik ve kalan 5 ilimizde de örgütlenme çalışmaları devam ediyor. Kırklareli İl Başkanlığı olarak bizler de Lüleburgaz, Babaeski, Merkez ilçe, il merkezi olmak üzere toplam 4 teşkilatımızı kurduk. İnşallah 15 Kasım tarihine kadar il kongremizi gerçekleştirmek istiyoruz. Partimiz iktidara talip olmak için tüm hazırlıklarını tamamlamak üzeredir.”
Yeniden Refah Partisi Kurucular Kurulu üyesi, Kırklareli İl Başkanı Kemal Şar sözlerine şöyle devam etti; “Sayın Genel Başkanımız Fatih Erbakan’ın Kırklareli halkına çok çok selamları var. Bu vesileyle kendisi, tüm Kırklarelilileri 17 Kasım tarihinde yapılacak olan partimizin büyük kongresine davet etti. İlimizden Ankara’ya iki otobüs kaldırmak ve büyük bir coşkuyla kongremize katılım sağlamak istiyoruz. Bizim kapımız herkese açıktır.”




Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. hayırdır inşallah 16 Kasım 2019 Cumartesi 18:30:17

    Bayram değil seyran değil...