Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Aksu Kırklareli’ndeydi

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Sinan Aksu 8 Mart Cuma günü Kırklareli’nde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Spor tesislerimizi ve öğrenci yurtlarında incelemelerde bulunan Aksu’ya, Kırklareli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Emrah Yüksel Babuşcu eşlik etti…

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Sinan Aksu ve Spor Genel Müdür Yardımcısı Murat Kocakaya ilk olarak İl Müdürlüğüne bir ziyarette bulundular. Daha sonra Gençlik Merkezini ziyaret eden Bakan Yardımcısı Aksu’ya burada TÜGVA’lı öğrenciler tarafından bir sunum gerçekleştirildi.

Ardından yükseköğrenim öğrenci yurdunun futbol takımının bir formasını günün anısına Bakan Aksu’ya takdim edildi. Gençler ziyaret sonrası yaptıkları açıklamada; “Gençlik ve Spor Bakan Yardımcımız Sayın Sinan Aksu İlimizdeki gençlik merkezimizi ziyaret ettiler. Başta İl Müdürümüz Sayın Emrah Yüksel Babuşçu olmak üzere emeği geçen tüm yurt ve şube müdürlerimiz ile işin asıl mimarı olan gençlik lideri arkadaşlarımıza ve kıymetli gençlerimize çok teşekkür ederiz” dediler.
Spor tesislerinde de incelemelerde bulunan Bakan Yardımcısı Sinan Aksu, Gençlik Ahmet Cevdet Paşa Yurdunda da incelemelerde bulundu. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette kendisine Ahmet Cevdet Paşa Yurt Müdürlüğü anısına, Gençlik Spor Bakanlığı Yurtlar Kurumunu simgeleyen "Her Dinden, Her Dilden, Her Irktan, Her Mezhepten ve Her Görüşten öğrenci barındırmasını anlatan “HOŞGÖRÜ" "temalı bir hediye sunuldu.
Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Sinan Aksu daha sonra iyi dilek temennileri ile Kırklareli’nden ayrıldı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol