Gençlik Merkezi’nden şehitliğe ziyaret

“Gençlerin İyilik Ağacı” projesi kapsamında 7 Şubat Çarşamba günü saat 15.00’da Kırklareli Gençlik Merkezi stajyer ve çalışanları Kırklareli Şehitliğini ziyaret etti.
Kırklareli Gençlik Merkezi Müdürü Yavuz Eser şehitlikte yaptığı açıklamada manevi değerlerimize sahip çıkılması gerektiğini belirtti.

7 Şubat Çarşamba günü saat 15:00’da Gençlerin İyilik Ağacı projesi kapsamında Kırklareli Gençlik Merkezi stajyer ve çalışanları Kırklareli Şehitliği’ne ziyarette bulundu. Ziyaret esnasında Kırklareli Gençlik Merkezi Müdürü Yavuz Eser gazetemiz muhabirlerine yaptığı açıklamada, manevi değerlerimize sahip çıkılması gerektiğini belirtti. Eser, bugün buraya Kırklareli Gençlik Müdürlüğü’ne aday stajyerlerimiz ile birlikte geldik.
Burada şehitlerimizin huzurunda önce etrafını temizledik. Daha sonra şehitlerimizin uğruna dualar gönderdik”
“Devlerimizin ve Mehmetçiğimizin yanındayız”
“Düzenlemiş olduğumuz bu ziyaret aynı zamanda devletimizin Afrin’de başlattığı operasyonda hem şehitlerimizin hem de milletimizin yanında olduğumuzu, bize manevi atmosferlerin gereklerini duyduğumuz bu günlerde önemi olan bir zamanda buraya geldik”
“Bizler manevi miraslarımıza sahip çıkmalıyız”
“Şehitlerimiz bu mübarek vatanı canları pahsına bizlere teslim ettiler.
Bizler de onların manevi miraslarını sahip çıkmak adına buradaki arkadaşlarımız ile Kırklareli İl Gençlik Merkezi olarak ve bundan sonraki günlerde de aralıklarla hem ziyaretimiz yapacağız hem de ruhlarına birer dualar göndereceğiz.
Burada bizden sonraki geçliğimize de bu manevi değerlerimize sahip çıkması için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol