Gençlik Merkezinden iftar etkinliği

Kırklareli Gençlik Merkezi Ramazan ayı dolayısıyla başladığı iftar programlarına bir yenisini daha ekledi. Yapılan etkinliğe İl Gençlik ve Spor Müdürü Emrah Yüksel Babuşçu, Gençlik Merkezi Müdürü Kenan Mete, Gençlik Merkezi eğitmenleri Gençlik Merkezi gönüllüleri ve üniversite öğrencileri katıldı.

Gençlik Merkezi gönüllüleri gençlik merkezlerinin ülke çapında en büyük resmi aile olduğunu dile getirerek bu güzel ayda büyük bir aile oluşturdukları için kendilerinin mutlu ve bahtiyar olduğunu ifade ettiler.
“Gençlerimizle gönül sofrasında iftar programımızda buluştuk”
Ramazan sosyal bütünleşmenin yaşandığı güzellikler ayıdır Etkinlik hakkında açıklama yapan Gençlik Merkezi gönüllüler; "Ramazan ayı rahmet, mağrifet ve muhasebesi ile gönüllerin arındığı, yardımlaşma, dayanışma, birlik ve beraberlik ruhunun canlanarak ayrı bir sosyal bütünleşmenin yaşandığı güzellikler ayıdır. Ramazan ayının maneviyatını yaşamak için Sosyal Medyadan Sosyal Meydana Projesi kapsamında Gençlik Merkezimizde Üniversiteli Gençlerimiz ve Gönüllü Gençlerimizle gönül sofrasında iftar programımızda buluştuk. Dualarla başlayan iftar programımızı çay sohbeti ile sonlandırdık" ifadelerini kullandılar.
“Tüm misafirlerimize Kırklareli Gençlik Merkezi ailesi olarak teşekkür ederiz”
Kırklareli Gençlik Merkezi etkinliğin yapılma amacı hakkında; “Birlik beraberlik duygularının ve dostluğun pekiştiği bu mübarek ayda Kırklareli Gençlik Merkezi olarak ailelerinden uzakta eğitim gören üniversiteli gençlerimizle gönül soframızı paylaştık. Yapılan programa İl Müdürümüz Emrah Yüksel Babuşcu, Gençlik Merkezi Müdürümüz Kenan Mete, Gençlik Merkezi eğitmenleri ve üyelerimiz katılım gösterdiler.
İftar programımıza katılan tüm misafirlerimize Kırklareli Gençlik Merkezi ailesi olarak teşekkür ederiz” sözlerini sarf etti.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol