Gençler sahur ve iftarlarda bir arada

Kırklareli Gençlik Merkezleri üyesi gençler Ramazan ayında sahur ve iftarlarını birlikte yapıyorlar. Birlik, beraberlik, paylaşmanın tam vakti olan Ramazan ayında halkla bir arada olmak maksadıyla Gençlik Merkezi gönüllüleri, sahur ve iftar yemeklerine devam ediyor.

Ramazan’da düzenli olarak organize edilen yemeklerde gençler hem kaynaşıyor hem de Ramazan’ın maneviyatının önemini fark ediyor.
“Nice iftarlarda, sahurlarda görüşmek üzere”
Sahur ve İftarlarda yurtlarda üniversite öğrencileriyle buluşan Gençlik Merkezi; “Lüleburgaz Sokullu Mehmet Paşa Gençlik Merkezi olarak bu akşam, gönüllü gençlerimizle birlikte merkezimizde iftar yaptık. Allah tuttuğumuz oruçları, ettiğimiz duaları kabul etsin inşallah. Lüleburgaz Sokullu Mehmet Paşa Gençlik Merkezi olarak bu sahurda Lüleburgaz Mehmet Eşref Efendi Erkek Yurdu’ndaydık. Sofralarına misafir olduğumuz öğrencilerimizin gülen yüzleri ve misafirperverliklerine çok teşekkür ederiz. Nice iftarlarda, sahurlarda görüşmek üzere gençler” diyerek etkinlikler hakkında bilgi verdi.
Ayrıca sahur etkinlikleri de düzenleyen Gençlik Merkezi; “Lüleburgaz Sokullu Mehmet Paşa Gençlik Merkezi olarak bu sahurda Lüleburgaz KYK Kız Yurdu’ndaydık. Sofralarına misafir olduğumuz öğrencilerimizin gülen yüzleri ve Yurt Müdürümüz Sayın Senem Hanım’ın misafirperverliklerine çok teşekkür ederiz. Nice iftarlarda, sahurlarda görüşmek üzere” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol