Genç, yanına yıldız isimleri aldı ve "Sağlıkta Şiddete Hayır" dedi

Kırklareli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Yrd. Doç. Dr. Fergan Genç ''Sağlıkta Şiddete Hayır'', ''Şifa Veren Ele Vefa '' sloganıyla, kamuoyunun yakından tanıdığı isimlerle birlikte şiddete karşı kamera karşısına geçti. Söz konusu haber, NTV Haber Bülteninde yayınlandı.
Bu kapsamda, Genç; NTV Kanalı Haber Ekibiyle birlikte, Orhan Gencebay'ı, Beşiktaş Jimlastik Kulübü Başkanı Fikret Orman'ı, A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim ve A Milli Takım Futbolcusu Arda Turan'ı, Fenerbahçe Spor Kulübü Takım Kaptanı Emre Belezoğlu'nu ziyaret etti.

Genç ayrıca04.06,2015 tarihinde Sağlıkta Şiddete Hayır çalışmaları kapsamında NTV Kanalı Haber Ekibi ile Karadayı Dizi Setine ziyarette bulundu.
Ziyarette Oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, Yurdaer Okur ve Melike Yalova şifa veren ele vefa istediklerini belirterek, ''DOKTORUMU SEVİYORUM, DOKTORUMA GÜVENİYORUM'' ve ''ŞİFA VEREN ELLERE ANLAYIŞLI YÜREKLER İSTİYORUZ'' şeklinde mesaj vererek, hekim camiasına olan güven, sevgi ve saygılarını dile getirdiler.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol