“Genç kadromuzla Hak yolunda hizmete devam”

AK Parti Kırklareli Teşkilatı her Pazartesi günü gerçekleştirdiği halk toplantılarına devam ediyor. Vatandaşlarla bir araya gelerek sorunları, istekleri dinleyen Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, dertlere derman olmak için durmaksızın çalışıyor. Vatandaşların isteklerini gerçekleştirmek için var gücüyle çalışan AK Parti Kırklareli Teşkilatı ve Başkan Çiler 12 Şubat Pazartesi günü yine vatandaşlarla birlikteydi. 

Her hafta gerçekleşen Pazartesi Halk Toplantılarının bu haftaki gündem maddelerinden biri Pazar günü yapılan Gençlik Kolları 5.Olağan Kongresi oldu. Kongrede yeniden başkanlık görevine seçilen, Bahadır Kovankaya’ya başarılar dileyen Çiler, beraber çok iyi projeleri hayata geçireceklerine inandığını söyledi. Pazar günü gerçekleştirilen kongredeki konuşmasından alıntı yapan Başkan Çiler; “Fatih Sultan Mehmet 19 yaşında İstanbul’u fethetti. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan, 22 yaşında önce ilçe başkanı ardından da il başkanlığına yükseldi. 40 yaşında da belediye başkanlığına seçildi. Her kongremizde söylüyorum bu partiden herkes gelip geçebilir ancak tek kalıcı kişi Recep Tayyip Erdoğan’dır. Kendisi gençleri çok sevdiği için seçme ve seçilme yaşını en aşağıya indiren, en çok yurt ve üniversite kuran lider olmuştur.
“Gençlere en çok önem veren siyasi parti AK Parti’dir”
Çiler; “2019 yılında başlayarak çalışarak, 2023, 2053 ve 2071 için dünya devi Türkiye için en çok birlik olmamız gereken zamandayız. Gençlere en çok önem veren siyasi parti AK Parti’dir. Bunun sebebi Sayın Cumhurbaşkanımızın gençlik kolları kökenli oluşu ve gençlerin ülke siyasetinde ne kadar önemli olduğunu bilecek kadar ileri görüşlü olmasındandır” dedi.
“Genç kadrolarımızla
yenilenen bir partiyiz”
“Yeni gençlik kolları yönetimimizle başta Kırklareli olmak üzere bütün illerde iktidarın yine tek adayıyız. Bizler siyasi oluşum olarak bu günü değil, gelecek seçimleri hatta ve hatta gelecek nesilleri düşünüyoruz. Sürekli olarak genç kadrolarımızla yenilenen, dönüşüm içinde olan bir partiyiz. Bunun sonucunu da her seçimde başarılarımıza başarı katarak gösteriyoruz. Yeni seçilen gençlik kolları kadromuzla birlikte Hak yolunda hizmete durmadan devam edeceğiz. Bahadır kardeşime ve kendisinin şahsında yönetim kurulunda görev yapacak tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.
Halka yardımcı
olmak istiyoruz
Vatandaşların sayesinde koltuklarda oturduklarını her fırsatta yineleyen Çiler, halktan daha büyük bir güç olmadığını onların sevgisinin ve inancının her şeyin üzerinde olduğunun altını çizdi. Çiler, “Halka yardımcı olmak istiyoruz, insanlar da bizim samimiyetimize ve kendilerine verdiğimiz değere inandıkları için en önemlisi bize gerçekten inandıkları için halk toplantılarımız bu kadar yararlı geçiyor” diye konuştu.
Tek amaç için çalışıyoruz
AK Parti olarak Ankara, Kırklareli, Kars, Ardahan, Çanakkale fark etmiyor bütün bir Parti tek vücut halinde tek amaç için çalışıyor. Bu amaç hem ülkemizin, hem de siz değerli vatandaşlarımızın en iyi koşullara ulaşmanız içindir” dedi.
Şehrimizin anahtarını
Cumhurbaşkanımıza
takdim edeceğiz
Kırklareli’ne AK Belediyeciliği getireceklerini her fırsatta yineleyen Alper Çiler; “Biz yerel teşkilatımızın görevi; hedefleri 2023, 2053, 2071 olan bu davayı çevremize en iyi şekilde anlatmaktır. 2019 yılında çok önemli iki seçime gireceğiz, bunlardan biri yerel seçimlerdir. Yaşadığımız şehrin makus talihini değiştirmek bizlerin görevidir. Bizim amacımız bu toprakları Ak Belediyecilikle tanıştırmaktır. Biz AK Belediyeciliği bu şehre getireceğiz ve şehrin anahtarını Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a vereceğiz” ifadelerini kullandı.
AK Parti’den düşürülmeye
çalışılan tek bir tuğla bile...
AK Parti sonrası ülkedeki değişimi özetleyen Çiler; “Göreve geldiği 16 yıldan bu yana önünü göremeyen bir devletten 2023, 2053, 2071 hedefleri olan bir devlet haline gelmiş bulunmaktayız. Bu noktaya gelmemiz kolay olmadı. Parti kapatma davalarıyla, hain darbe girişimlerini bertaraf ederek bu günlere geldik ama bundan sonra da duracaklarını sanmayın. Durmayacaklar ama bir AK Neferler onlara izin vermeyeceğiz. Bugün ülkemizin kaderi ile AK Parti kaderi kesişmiştir, ortak olmuştur. AK Parti’nin kaybetmesi demek Türkiye’nin kaybetmesi demek, AK Parti’nin güçlenmesi demek Türkiye’nin güçlenmesi demektir. Bugün AK Parti’den düşürülmeye çalışılan tek bir tuğla bile, Türkiye’nin geleceğinden çalınan bir şeydir” şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol