Genç Yıldızlardan Bol Gollü Maçlar

Kırklareli Vali Yaman Spor Tesislerinde oynanan U14-U15-U19 maçları bol gollü karşılaşmalar ile seyirciye seyir zevkini bir hayli güzel yaşattı. Maçların saygı, sevgi, dostluk içerisinde oynanması da gözlerden kaçmayarak örnek davranış olarak nitelendirilip maç sonu taraftarlar tarafından takımlar toplu bir şekilde alkışlanarak karşılık buldu.
İlk Galibiyet Kırklareli’den
Kırklarelispor U15 – Tepecikspor U15
İlk maç Kırklareli spor U15 – Tepecikspor U15 arasında 14.00 ‘da oynandı. Oynanan bu karşılaşmada Kırklarelispor U15 4 golle galibiyeti sağlayarak maçı kazandı. Bu karşılaşmada yüzü gülen taraf Kırklareli spor U15 oldu.
Rövanşın galibi Tepecikspor
Kırklareli Spor U16 – Tepecik Spor U16
Hemen ardından oynanan Kırklarelispor U16 – Tepecikspor U16 arasında oynanan maçta ise Tepecik spor U16 takımı 5 gol atarak galibiyeti elde ederek Tepeciksporlu taraftarların yüzünü güldürdü. Yüzü gülen taraftarlar sevinçlerini içinde yaşayarak Kırklarelisporlu taraftarlara olan saygısını da bu şekilde belirtmiş oldu.
Kaya yıkıldı
Bir diğer müsabaka ise Babaeski spor U19 – Kayaspor U19 arasında oynandı. Bu karşılaşma da diğer takımların akımına uyarak bol gollü bir maç oldu. Bu müsabaka da yüzü gülen taraf Babaeski spor U19 olurken 5-1’lik bir skora da ev sahipliği yaparak günü kârlı kapatan takımlardan oldu.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol