Genç Müzisyenler 29 Ekim’de sahnedeydi

Kırklareli Müzisyenler Derneği hazırladığı proje ile genç yeteneklere fırsat tanıdı ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında Özgürlük ve Demokrasi meydanında sahne alarak yeteneklerini sergileme imkanı buldular.

Kırklareli Müzisyenler Derneği öncülüğünde hazırlanan proje kapsamında, bireysel veya grup olarak müzikle uğraşan gençlere fırsat verildi. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında Özgürlük ve Demokrasi meydanında sahne alan gençler, performanslarını sergileme imkanı buldular. Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Kırklareli Müzisyenler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Dönmezer şunları kaydetti;
“Kırklareli Müzisyenler Derneği olarak Genç Müzisyenlerin tanıtımına katkıda bulunmak onlara sahne deneyimi ve tecrübe kazandırmak amacıyla bu projeyi hazırladık. Proje kapsamında okullarla görüşerek müzik öğretmenlerimizin desteğiyle bireysel veya grup olarak müzikle uğraşan gençlerimizi belirledik. Güzel Sanatlar Lisesi, Anadolu Lisesi, TOBB Lisesi, Mimar Sinan Teknik Anadolu Lisesi, Atatürk Ortaokulu, Bahçeşehir Koleji, Meriç Koleji, Fen Bilimleri Koleji, Kırklareli Üniversitesi, Açık Lise ve Derneğimizin üyelerinden oluşan bireysel performanslar ve Müzik Gruplarıyla projemizi 29 ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları kapsamında ilimizin Özgürlük ve Demokrasi meydanında gerçekleştirdik. Hazırlık süreci boyunca gençlere derneğimizin stüdyosunun kapısını açarak prova yapma imkanı sağladık. Projemize destek veren başta Valiliğimiz ve Belediyemiz olmak üzere, müzik öğretmenlerimize, katılım sağlayan genç kardeşlerimize ve her türlü desteği veren Allegro Müzikevine teşekkür ederiz.” (F.Kurtbayram)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol