Genç Girişimciler İl İcra Kurulu Komitesi’nden Ticaret Borsası’na ziyaret

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Kırklareli Genç Girişimciler İl İcra Kurulu Komitesi, Kırklareli Ticaret Borsası’nı ziyaret etti. Kırklareli Genç Girişimciler İl İcra Kurulu Komitesi’ni Kırklareli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Altıntel, Meclis Başkanı Seyit Ahmet Yılmaz, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Alayayla ve Meclis Üyesi Hikmet Yıldırım, Ticaret Borsası Meclis Toplantı Salonu’nda kabul etti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Kırklareli Genç Girişimciler İl İcra Kurulu Komitesi Başkan’ı Ertunç Özün ve Kırklareli Genç Girişimciler İl İcra Kurulu Komitesi Kurul Üyeleri Kırklareli Ticaret Borsası’na ziyarette bulundular. Kırklareli Genç Girişimciler İl İcra Kurulu Komitesi’ni Kırklareli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Altıntel, Meclis Başkanı Seyit Ahmet Yılmaz, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Alayaylave Meclis Üyesi Hikmet Yıldırım, Ticaret Borsası Meclis Toplantı Salonu’nda kabul ettiler.
Kırklareli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Altıntel, Kırklareli Genç Girişimciler İl İcra Kurulu Komitesi Başkanı Ertunç Özün ve kurul üyelerine seçilmiş oldukları bu görevde hayırlı olsun dileğini tekrarlayarak başarılı projelerle çok iyi işler yapacaklarına inancının tam olduğunu dile getirdi. Ayrıca Kırklareli Ticaret Borsası olarak Kırklareli Genç Girişimciler İl İcra Kurulu’na her zaman destek olmaya devam edeceklerinin de altını bir kez daha çizdi.
Daha sonra Kırklareli Genç Girişimciler İl İcra Kurulu Komitesi’nin Kırklareli Ticaret Borsası’nı ziyaretlerinin anısına Borsa Başkanı Turhan Altıntel, Genç Girişimciler İl İcra Kurulu Komitesi Başkanı Ertunç Özün’e Kırklareli Ticaret Borsası’nın plaketini takdim ederek bu ziyaretleri için Borsa adına teşekkürlerini iletti. (KTB)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol