Genç Çiftçi projelerinde kazanan 3. yedek liste sonuçları açıklandı

Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Kapsamında Genç Çiftçi Projelerinin Desteklenmesi 2017/10 tebliği hükümleri gereğince Kırklareli Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü İl Proje Değerlendirme Komisyonu tarafından ilimiz genç çiftçi projelerinin değerlendirilmesi sonucunda yedek listeden asil listeye alınıp, hibe almaya hak kazanan genç çiftçiler ile 19/07/2017 tarihi itibariyle sözleşme imzalanma süreci sona erdi.
Bu nedenle yedek listeden, asil listeye alınıp da sözleşme imzalamayanların yerine tekrar yedek listeden hibe sözleşmesi imzalamaya hak kazanıp imzalamayanların yerine 3. yedek listeden hibe sözleşmesi imzalamaya hak kazananlar İl Proje Değerlendirme Komisyonu kararına bağlanarak genç çiftçi sistemi üzerinden belirlendi.
Yapılan değerlendirme işlemleri sonucunda ilimiz için belirlenen liste yayınlandı ve il/ilçe müdürlüğünün ilan panolarında 20/07/2017 – 26/07/2017 tarihleri arasında (5 iş günü) ilan edileceği ve 27/07/2017 – 02/08/2017 tarihleri arasında da (5 iş günü) bağlı bulundukları il/ilçe müdürlüklerinde hibe
sözleşmesi imzalamaları gerektiği önemle duyuruldu.
3. Yedek Liste Değerlendirme Sonuçlarını Kırklareli İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünün internet adresinde Duyurular sekmesinden görülebilir.
(Kırklareli Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol