Genç Beyinler görücüye çıktı

Kırklareli'nin devlet okullarında eğitim gören nesilleri, okul bünyelerindeki bilimsel faaliyetleri ile hem eğitimcilerini hem de anne ve babalarını gururlandırmaya devam ediyor

Çok sayıda projenin yer aldığı etkinlikte, öğrenciler yeteneklerini konuşturdu.
Kırklareli Cumhuriyet Ortaokulu'nda düzenlenen etkinlikte, 4. sınıf öğrencileri kendi yaptıkları deneyleri öğretmenlerine ve Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden gelen yetkililere anlattı.
Öğrenci velilerinin büyük ilgi gösterdikleri etkinlikte, öne çıkan projeler incelendi. Programın ardından bir açıklama yapan Kırklareli Cumhuriyet Ortaokulu Müdürü Hüseyin Kalkan; "Burada öğrencilerimizin yeteneklerini sergilemelerine, hayal güçleri ve çalışmalarıyla birlikte ortaya çıkan projeleri görüyoruz. Onların öğretmenlerinin gözetiminde sundukları projeler, geleceklerinin ne kadar parlak olduğunu gösteriyor. Okul idaresi olarak onların gelişimlerini en iyi şekilde tamamlamaları ve gelecekle ilgili adımlarını atarken, tam donanıma sahip olabilmeleri adına bizler elimizden gelen her şeyi yapıyoruz.
Burada da bilim şenliğimizi tertip edip, onlara hayal güçleri ile birlikte zekalarını kullanarak yeni projeler üretme imkanı sunduk. Ben bir kez daha başta Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze, öğretmenlerimize, velilerimize ve değerli öğretmenlerimize teşekkür ediyorum" diyerek sözlerini sonlandırdı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol