“Geleceğin sporcularını keşfetmeye ve yetiştirmeye devam edeceğiz”

Kırklareli Gençlik ve Spor Okullarına bağlı spor kurslarının açılış töreni 29 Haziran tarihinde Kırklareli Kapalı Spor Salonu’nda yapıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende
sonrasında açılış konuşmaları gerçekleştirildi. Programda konuşan İl Gençlik ve Gençlik ve Spor Müdürü Emrah Yüksel Babuşçu; “Bugün burada, Şanlı Türk Bayrağını her zaman gururla elinde taşıyarak, ülkemizi en üst düzeyde yarışmalarda en iyi şekilde temsil edecek olan çocuklarımız ve gençlerimiz ile birlikte olmak, Türk Sporunun geleceği îçîn bizleri, heyecanlandırmakta ve gururlandırmaktadır. GSB Spor
Okulları bünyesinde ter dökecek olan tüm sporcu ve antrenörlerimize, kıymetli sporcularımızı yetiştiren değerli velilerimize teşekkür ediyor, spor hayatlarında başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından sporcular gösterilerini sergiledi.

Kırklareli Gençlik ve Spor Okulları yaz kursları açılış töreni her yıl olduğu gibi bu yıl da 29 Haziran'da gerçekleştirildi. Kırklareli Kapalı Spor Salonu’nda saat 11.00’da başlayan törene İl Gençlik ve Gençlik ve Spor Müdürü Emrah Yüksel Babuşçu, antrenörler, öğrenciler ve ebeveynler katıldı.
Eğitimler Ücretsiz Veriliyor
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı sonrası açılış konuşmasını İl Gençlik ve Gençlik ve Spor Müdürü Emrah Yüksel Babuşçu yaptı. Babuşçu ücretsiz olarak çocuk ve gençleri spor eğitimleri ile buluşturduklarını dile getirerek; “1938 yılında kurulan, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğünün 83. kuruluş yıldönümü ve Adı GSB SPOR OKULLARİ olarak güncellenen İl Spor Merkezlerinin Açılışı, bilindiği gibi her yıl geleneksel olarak 29 Haziran'da gerçekleşmektedir.
Ülkemizin spor altyapısı adına önemli rolü bulunan GSB Spor Okullarında bu yaz Futbol, basketbol, voleybol, hentbol gibi takım sporlarının yanı sıra yüzme, tenis, taekwondo, atletizm gibi bir çok bireysel spor dallarında ülkemizin ve tüm dünyanın mücadele ettiği Covid-19 pandemisi ile ilgili tüm tedbirleri titizlikle uygulamak koşuluyla ücretsiz eğitimler verilerek, geleceğin sporcularını keşfetmeye ve yetiştirmeye devam edeceğiz” dedi.
“Çocuklarımız ve gençlerimiz ile birlikte olmak, Türk Sporunun geleceği için bizleri, heyecanlandırmaktadır”
Babuşçu konuşmasını şöyle sürdürdü; “Bugün burada, Şanlı Türk Bayrağını her zaman gururla elinde taşıyarak, ülkemizi en üst düzeyde yarışmalarda en iyi şekilde temsil edecek olan çocuklarımız ve gençlerimiz ile birlikte olmak, Türk Sporunun geleceği îçîn bizleri, heyecanlandırmakta ve gururlandırmaktadır.
GSB Spor Okulları bünyesinde ter dökecek olan tüm sporcu ve antrenörlerimize, kıymetli sporcularımızı yetiştiren değerli velilerimize teşekkür ediyor, spor hayatlarında başarılar diliyorum.”
Konuşmalar sonrasında öğrenciler gösterileri sergiledi. (H.M.Taner)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol