Geçmiş olsun Pınarhisar!

Pınarhisar son 1 hafta içerisinde 2. sel baskınını yaşadı. Pazar günü metrekareye yaklaşık olarak düşen 80 kg sağanak yağışın neden olduğu sel ilçede maddi hasara neden oldu. Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay yaptığı açıklamada, “Afetin ilk dakikalarından itibaren sahada çalışmalarımıza yoğunluk verirken, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın bizlere ulaşmaları ve devamında Sn. Valimiz Osman Bilgin bünyesinde tüm İl Müdürlerimiz, İl Başkanımız Sn. Alper Çiler bizlere desteklerini esirgemediler. Pınarhisar adına başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a, Sn. Valimiz Osman Bilgin'e, İl Başkanımıza ve tüm İl Müdürlerimize şükranlarımızı sunuyorum. Rabbim, ülkemizi afetlerden korusun inşallah.” ifadelerini kullandı.

Pınarhisar bir kez daha yağmura teslim. Geçtiğimiz günlerde yaşanan yoğun yağış sonrasında kurum ve kuruluşlarda vatandaş yaralarını sarmaya çalışırken, ikinci bir sağanak ilçeyi vurdu. Pazar günü yaşanan sağanak yağış sonrasında oluşan sel ilçede maddi hasara neden oldu.
Belediye Başkanı İhsan Talay, afet sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendilerine ulaştığını belirterek sahada çalışmalara yoğunluk verildiğini ifade etti. İhsan Talay yaptığı bilgilendirmede, “Geçmiş olsun Pınarhisar'ım! Maalesef bir hafta içinde 2. sel felaketini yaşıyoruz. Metrekareye yaklaşık 80 kg düşen sağanak yağışın neden olduğu sel, İlçemizde maddi hasara sebebiyet vererek; evlerde su baskınları, ana arterlerimizde, caddelerimizde ve sokaklarımızda yaklaşık 18 km yol ağır tahribata uğradı. İlçemiz için manevi değeri olan Kale ve burçlarımızda çökükler, duvarlarımızda yıkımlar yaşandı. Kanalizasyon hattımızda ciddi tahribatlar yarattı.  Afetin ilk dakikalarından itibaren sahada çalışmalarımıza yoğunluk verirken, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın bizlere ulaşmaları ve devamında Sn. Valimiz Osman Bilgin bünyesinde tüm İl Müdürlerimiz, İl Başkanımız Sn. Alper Çiler bizlere desteklerini esirgemediler. Pınarhisar adına başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a, Sn. Valimiz Osman Bilgin'e, İl Başkanımıza ve tüm İl Müdürlerimize şükranlarımızı sunuyorum. Rabbim, ülkemizi afetlerden korusun inşaallah.” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. sıcağı sıcağına 25 Haziran 2020 Perşembe 00:32:10

    2. selden iki gün sonra 3. sel geldi. İhsan başkan gece gündüz her noktaya yetişmeye çalıştı. Yaşanan olumsuzluklara rağmen herkesin takdirini topladı. Ekipleri elverdiğince doğru yönlendirdi. Sel felaketi çok büyüktü toprak suyu emmediği için 3. sel daha sorun yarattı. Başedilecek gibi değil. Ama elinden geleni yaptı. Gece 2 buçukta çizmelerini giymiş bir mahalledeki olayı takip ederken gördüm. Umarım bugünleri çabuk atlatır Pınarhissar. Geçmiş olsun.