Gece boyu nöbetteyiz

AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, 15 Temmuz’u unutmamak-unutturmamak için “15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü” düzenlenecek programda gece boyu nöbette olacaklarını bildirdi. 

AK Parti İl Başkanı Alper Çiler, “15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü” dolayısıyla yaptığı açıklamada, 81 ilde olduğu gibi Kırklareli’nde de Özgürlük ve Demokrasi Meydanı’nda gece boyu nöbette olacaklarını bildirdi. Çiler yaptığı açıklamada;
“15 Temmuz'un 2. yıldönümünde çeşitli etkinlikler gerçekleştirilecek. Biz de o gece AK Parti olarak, salaların okunmasıyla birlikte, tıpkı 15 Temmuz gecesi tüm Türkiye'de aynı saatte salaların okunması gibi, vatandaşlarımız, diğer sivil toplum örgütleri gibi 81 ilimizde daha önce demokrasi nöbeti tuttuğumuz meydanlarda yani 15 Temmuz gecesi Kırklareli Demokrasi ve Özgürlük meydanında şehitlerimizi ve gazilerimizi anmak, 15 Temmuzu unutmamak ve unutturmamak için bir gece boyunca nöbet tutacağız. Takdir edersiniz ki 15 Temmuz etkinlikleri resmi bir program çerçevesinde gerçekleştirilecek ve anma programları ile etkinlikler Cumhurbaşkanımızın himayesinde gerçekleştirilecek. Farklı etkinlikler, dualar, hatimler, sergiler, yürüyüşler vs. etkinlikler de bu programın içinde yer alacak. 11 Temmuz'da başlayacak etkinlikler 15 Temmuz'u 16 Temmuz'a bağlayan gece sona erecek" dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol