Gazetetrakya Balkanlar'da

Önadım Medya Grubu'nun Balkanlara ulaşan gazetesi Gazetetrakya yeni yüzü ve içeriği ile 3'ncü sayısını çıkardı.

Önadım Medya Grubu bünyesinde 10 günde bir yayınlanan Gazetetrakya yeni yüzü ve içeriği ile 3'ncü sayısını çıkardı. Yayınına tamamı renkli olarak Türkçe ve İngilizce devam eden Gazetetrakya, Nişikli Turizm işbirliği ile Balkanlara ulaşıyor.
Başta bölgemiz olmak üzere Bulgaristan ve Romanya'da okur kitlesine sahip Gazetetrakya, içeriği ve ulaştığı kitle itibariyle Kırklareli'nin tek haftalık gazetesi olma özelliğini elinde tutuyor. İlk olarak Türkçe ve İngilizce yayınlarına devam eden Gazetetrakya daha sonra ise içeriğinde Bulgarca haberleri de ekleyecek. Gerek Balkanlar'dan gerekse Trakya'dan ve ilimiz Kırklareli'den kimi zaman ise kıtalar arası haberlerin yer aldığı Gazetetrakya gelen tepkilerde olumlu yönde. Gazetetrakya'nın ulaştığı kitle ve içeriği itibariyle bölgede önemli bir eksiği kapattığını dile getiren okurlar, emeği geçenlere teşekkür ediyor. Önadım Medya Grubu Sahibesi Öznur Tüzün'ün imtiyaz sahibi olduğu Şenol Goncagül'ün Genel Yayın Yönetmenliğini yaptığı ve Alpkaan Eke'nin Yazı İşleri Müdürlüğü görevini üstlendiği Gazetetrakya, mevcut içeriği ile 10 günde bir yayınlanmaya devam edecek.
Katlanarak artıyor
Bu sayısında Önadım Medya Grubu bünyesindeki Kırklar Haber'in 12'nci doğum gününde yeni yatırımlarını açıklayan Öznur Tüzün'e yer veren Gazetetrakya, Tüzün'ün Edirne'nin Uzunköprü İlçesinde yayın yapan ve Trakya'nın en eski gazetelerinden Adalet Gazetesi'ni, aynı şirketin bünyesindeki Radyo 22'yi ve televizyon yayın frekansını satın aldığını bildiriyor. Haber'de bunun yanında 10 günde bir yayınlanan Gazetetrakya'nın günlük olarak yayınlarına siyah-beyaz olarak devam edeceği şu anki formatı ile yine 10 günde bir ek olarak yayınlanacağı bilgisi de işleniyor. Gazetetrakya'nın yeni sayısı ise dopdolu içeriği ile hazırlanmaya devam ediyor.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol