Gazeteci yazar Bilgin, Dijital Ansiklopediye girdi

İstanbul'da yaşayan Kırklareli/ İnece kökenli Gazeteci yazar ve şair Hatice Opak Bilgin "TÜRKİYE'NİN ÜNLÜLERİ DİJİTAL ANSİKLOPEDİ "sine girdi.
Türkiye'nin ünlü ve önde gelen yazar, şair, edebiyatçı, sanatçı gibi fikir ve kültür insanlarının yer aldığı DİJİTAL ANSİKLOPEDİ'ye girmek Hatice Opak Bilgin için büyük bir başarı oldu. Halen Vatan, Saranta Köylüm gibi genel ve yerel gazetelerde yazılar yazan Hatice Opak Bilgin bu süreçte roman, hikâye, şiir röportaj gibi 7 dolayında kitap yazdı, şiir antolojilerinde yer aldı. Kitap Fuarları'nda imza düzenleyecek seviyeye erişti. Hatice Opak Bilgin aynı zamanda Trakya'da hikâye yazan ilk kadın yazar ve yine İstanbul Müzeleri'ni gezip anlatan ilk gazeteci yazar oldu. Hatice Opak Bilgin birkaç alanda potansiyel yeteneği olan yazar olarak tanınmakta. 

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Kırklareli "OKU/YORUM" köşe yazarıı 25 Haziran 2016 Cumartesi 11:01:07

    Hatice Opak Bilgin kardeşimiz en samimi duygularımla tebrik eder başarıların devamını dilerim... Hatice kardeşimizle gurur duyuyorum.. Aslında Hatice kardeşimiz mücadeleyi seventuttuğunu koparan dır. Tabiri caizse 10 parmağında 11 marifeti var... Tekrar daha büyük başarılara imza atmasını temenni ederim. Selamlar!.....