Gazeteci ve Yazar Can Ataklı Kırklareli’ndeydi

Gazeteci ve Yazar Can Ataklı, 31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler seçim çalışmaları kapsamında, Cumhuriyet Halk Partisi’nin davetiyle pazar günü Kırklareli’ne geldi. Can Ataklı, Paşa Kafe’de vatandaşların katılımıyla bir söyleşi gerçekleştirdi.

Gazeteci ve Yazar Can Ataklı, Kırklareli’nde gerçekleştirdiği söyleşi programında 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimleri değerlendirdi. Kırklareli’ne daha önce de geldiğini ve şehri sevdiğini belirten Can Ataklı “Şu an seslendiğim topluluk eğitimli, modern, bir iş sahibi olan, ülkesine katkı sağlamaya çalışan insanlardan oluşuyor. Kırklareli’nin de genel profilinin yine buradaki topluluk gibi olduğunu düşünüyorum. Özellikle seçim günü partililerin oylarını korumak adına ellerinden gelenin en iyisini yapması gerekiyor. Yapılacak olan her türlü usulsüzlüğe karşı tetikte olmaları son derece önemli.” ifadelerini kullandı. Can Ataklı, söyleşinin ardından katılımcıların sorularını cevapladı ve Uzunköprü’ye gitmek üzere Kırklareli’nden ayrıldı. 

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Çok da önemli değilmiş 19 Mart 2019 Salı 16:40:41

    İnşallah o Kırklareli adını doğru telafuz edip ilçe olmadığını biliyordur. Yoksa seçim öncesi chp.nin PR çalışması olduğu aşikar.