Gazete Kırklareli 3 Yaşında!

Önadım Medya Grubu bünyesinde yayın hayatına sürdüren Gazete Kırklareli, 3.yaş gününü Önadım Medya Grubu tesislerinde bünyesindeki; Önadım Gazetesi, Kırklar Haber Gazetesi, Uzunköprü Adalet Gazetesi, Gazetetrakya Gazetesi, Çarşı Trakya Gazetesi, Kırklar TV, TV 22, Radyo Kırklar, Radyo 22 ekiplerinin katıldığı bir tören ile kutladı.

Önadım Medya Grubu’nun bünyesinde yayın hayatına Gazete Kırklareli, kuruluşunun 3’üncü yılını 31 Mart Cumartesi günü Önadım Medya Grubu tesislerinde kutladı.

Önadım Medya Grubu bünyesindeki basılı yayınlardan Önadım Gazetesi, Kırklar Haber Gazetesi, Adalet Gazetesi, Çarşı Trakya ve Gazete Trakya’nın kardeşi, Gazete Kırklareli 1 Nisan 2016 yılında hayatına merhaba demişti.
Kırklareli Ticaret Borsası Başkanı Turhan Altıntel, AK Parti Belediye Meclisi Grup Başkanı Mehmet Hilmi Çiler, Cihannüma Derneği İl Başkanı Hikmet Yıldırım ve eşi Eser Yıldırım, Öznur Tüzün’ün kardeşi Demet Tüzün, Yeşilyurt Gazetesi ailesinden Yazı İşleri Müdürü Savaş Eskici ve Muhabir Fırat Maldır da bu özel günümüzde bizleri yalnız bırakmayan isimler arasındaydı. Coşku ile geçen tören, Önadım Medya Grubu tesislerinde gerçekleşti. Kutlamada doğum günü pastasını Önadım Medya Grubu Sahibesi Öznur Tüzün, Gazete Kırklareli Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Cumhur Furkan Kayan birlikte kesti.
Önadım Medya Grubu bünyesindeki yazılı, görsel ve işitsel tüm medya organlarında çalışan personelin ve birçok davetlinin katıldığı kutlamada Öznur Tüzün, bir sonraki kutlamayı canlı yayında yapmak istediklerini belirterek, projeleri arasında da bulunan Kırklareli’nin ilk yerel televizyonunu Kırklareli’ne kazandırma planlarını vurguladı. Önadım Gazetesi olarak bizler de Gazete Kırklareli’nin 3’üncü yaşını kutluyor, birlikte Kırklareli’nin başarılı ve kaliteli haberlere imza atmayı diliyoruz.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol