Futbol ile Kırklareli’ne veda etti

17 Temmuz Pazartesi günü Kırklareli Sentetik Çim Sahasında dev bir veda maçı oynandı. Bir yanda futbola olan tutkusu ile bilinen Cumhuriyet Başsavcısı İlyas Yavuz diğer yanda Kırklareli protokolü aynı sahada ter döktü. İki takımın müthiş mücadelesinin sonucu ise 5-5 beraberlikle sonuçlandı

17 Temmuz Pazartesi günü Kırklareli Sentetik Çim Sahasında dev bir veda maçı oynandı. Bir yanda futbola olan tutkusu ile bilinen Cumhuriyet Başsavcısı İlyas Yavuz diğer yanda Kırklareli protokolü aynı sahada ter döktü. İki takımın müthiş mücadelesinin sonucu ise 5-5 beraberlikle sonuçlandı
Yaz Kararnamesi ile Kırklareli Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan Muğla Başsavcılığı’na atanan İlyas Yavuz son bir kez Kırklareli protokolü ile yeşil sahada bir araya geldi. Kırklareli Cumhuriyet Başsavcılığı önderliğinde düzenlenen organizasyona başta İlyas Yavuz olmak üzere Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Fergan Genç, Ticaret Borsası Başkanı Turhan Altıntel, kurum müdürleri ile cumhuriyet savcıları katıldı. Maç öncesi iki takım oyuncuları belirlendi. İlyas Yavuz daha çok iş arkadaşlarından oluşan bir kadro ile sahaya çıkarken rakip tarafta Kırklareli protokolü yer aldı. Oyuncular son kontrollerini yaptıktan sonra başlama vuruşunu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ziya Eser ve Cihannüma Kırklareli Temsilcisi Hikmet Yıldırım yaptı.
Maçın ilk düdüğü ile iki takım oyuncuları da kazanmak için büyük bir hırsla mücadele etti. İki kalede de tehlikeli ataklar yaşanırken, ilk olarak meşin yuvarlağı ağlarla buluşturan taraf İlyas Yavuz ve takımı oldu. Maça taraftarında ilgisi oldukça fazla idi. Rüzgârlı ve biraz soğuk hava da oynanan maçta ortaya koyulan performans herkes tarafından ayakta alkışlandı. Maçın ilk dakikalarında sık ataklarla protokol takımını zor durumda bırakan İlyas Yavuz ve takımı farkı ikiye çıkaran golü kaydetti. Daha sonra toparlanan protokol ekibi doğru ve kısa paslarla rakip kalede tehlikeli olarak gol ve goller buldu. Müthiş mücadelenin son düdüğü çaldığında skor tabelası 5-5’lik beraberliği gösterdi. Maç sonunda her iki taraf oyuncuları İlyas Yavuz’un yanına gelerek yeni görev yerinde başarılar diledi.
Maç sonunda kısaca görüşlerini belirten oyuncular; “Bugün(17 Temmuz Pazartesi) burada gerçekten son derece anlamlı bir futbol karşılaşması gerçekleştirdik. Cumhuriyet Başsavcımız İlyas Yavuz’un futbola olan tutkusunu biliyoruz. Ona keza böyle Kırklareli’nden ayrılırken bu şekilde bizleri bir araya getirmesi de ayrıca dikkat çeken noktalardan biri oldu. Bu güzel karşılamanın sonunda sizlerinde gördüğünüz üzere gerçekten dostluk kazanmış oldu. Öyle ki skorda ki denge de değişmedi. Bunda sonra ki süreçte Cumhuriyet Başsavcımız İlyas Yavuz’a yeni görev yerinde başarılar diliyoruz” dediler.
Aslında maç öncesi kadroda bulunan ve daha sonra ayağında ki ağrı nedeni ile kadrodan çıkarılan Kırklarelispor Başkanı Volkan Can’da maçı takip edenler arasında idi. Can’da maç sonrası düşüncelerini dile getirirken özellikle büyük Kırklarelispor taraftarı için İlyas Yavuz’a ayrıca teşekkür etti. Kırklarelispor’a katkıları oldukça büyüktü diyen Can, “Cumhuriyet Başsavcımız Kırklareli’ne geldiği günden bu yana Kırklarelispor’a olan katkısı oldukça fazladır. Özellikle yaptıkları ile Kırklarelispor taraftarının gönlünde taht kurmuştur. Geçtiğimiz sezonda bizim en kritik maçlarımızda yanımızda olarak bizleri gururlandırmıştır.
Şahsım ve Kırklarelispor taraftarı adına yeni görev yerinde Cumhuriyet Başsavcımız İlyas Yavuz’a başarılar diliyorum” dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol