Futbol Antrenörlüğü Kursu Başladı

Lüleburgaz Yıldızları Futbol Akademisinde(LYFA), Türkiye Futbol Federasyonu ile Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) tarafından gerçekleştirilen Arif Aydın Çelik "Grassroots-C Futbol Antrenör Kursu" başladı. Programda Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak bir konuşma yaptı.

Lüleburgaz Yıldızları Futbol Akademisinde(LYFA), Türkiye Futbol Federasyonu ile Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) tarafından gerçekleştirilen Arif Aydın Çelik "Grassroots-C Futbol Antrenör Kursu" başladı. Kursun açılış törenine Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak ile Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Kırklareli Şube Başkanı Baki Koçer, Lüleburgaz Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Soner Polat, Eski A Milli takım futbolcusu Arif Aydın Çelik ve antrenör adayları katıldı.
TÜFAD Kırklareli Şube Başkanı Baki Koçer konuşma yaptı.
Açılış töreninde Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Kırklareli Şube Başkanı Baki Koçer bir konuşma yaptı. Baki Koçer, Türkiye Futbol Federasyonu ile TÜFAD tarafından gerçekleştirilecek Arif Aydın Çelik "Grassroots-C Futbol Antrenör Kursu"na ev sahipliği yapmanın mutluluk verici olduğunu konuşmasında ifade etti.
Lüleburgaz ve Türkiye'nin farklı illerinden gelen 30 kursiyerin kursa katıldığını belirten Koçer, tüm antrenör adaylarına başarılar diledi.
Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak açılış
gerçekleştirdi.
Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak açılış programında bir konuşma sundu. Belediye Başkanı Emin Halebak, başarılı sonuçlar elde edebilmek için alt yapı çalışmalarının çok büyük önem taşıdığının da altını çizdi. Kursa katılan antrenörlerin önümüzdeki yıllarda milli takımın başında olabileceklerini, bunun için yapılan işlerde farklı olunması gerektiğini ifade etti. Başkan Emin Halebak, rekabet ortamında benzersiz olunması gerektiğini söyleyerek kursa katılan herkese başarılar diledi.
Tecrübelerini paylaşacak
Eski A Milli takım futbolcusu Arif Aydın Çelik de kursa adının verilmesinden onur duyduğunu belirtti. Antrenör adaylarıyla tecrübelerini paylaşacağını söyleyen Çelik, hayalini gerçekleştirmesine vesile olan herkese teşekkür etti.19 Temmuz'da başlayan antrenör kursu, 28 Temmuz'da sona erecek.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol