Floransa yerine Edirne

Demet Sağıroğlu, yeni albümü "Hiç Özlemedin mi?" ile 13 Aralık Perşembe günü "Arzu'nun İnleyen Nağmeleri" programına canlı yayın konuğu oldu.
Arzu Çağlan'ın; en çok konuşulan, en kaliteli ve sinema tadında kliplerin oldu, bundan sonra da böyle mi olacak? Sorusuna;
"Eskiden klipler 35 - 40 bin dolarlara çekiliyordu "Kınalı Bebek" döneminde satışlar çok yüksekti o zaman milyon satıyorduk yapımcılarda yapıyordu. Şimdi albüm satışı yok. Albüm satışı olsa, desteklensek tabi ki tekrar yüksek bütçeli iyi klipler çekebiliriz. Uzun zamandır ortalarda yoktum sadece şarkıyı anlatan yorumcu klibi çektik. Klibi Floransa'da çekmek istedik, oranın tarihi dokusu sonbahar olduğu için ama dedik ki neden Floransa'ya gidelim, Avrupa'da Edirne'yi memleketimizi kullanalım dedik. Çünkü Taşköprü, Meriç Nehri'nin üstü her yer çok güzel tarihi dokusu çok iyi bir yer Edirne. Damlarda tepelerde dolanarak şarkıyı söyledim. Önemli olan şarkının sözleri ve ifade edilişi diye düşünüyorum" dedi. Trakya bölgesinde bulunan Kırklareli Tekirdağ ve Edirne'ye çok öncelerden geldiğini belirten sanatçı buraların değerini bilmemiz gerek dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol