Fırtına sonrası çalışmalar hızla tamamlanacak

Bazı ziyaret ve toplantılar için Ankara’da bulunduğu sırada Kırklareli’nde yaşanan fırtına nedeniyle meydana gelen hasar konusunda ilimize döndükten sonra bir toplantı düzenleyen Kırklareli Valisi Osman Bilgin, düzenlenen toplantıda Vali Yardımcıları, Kaymakamlar ve ilgili kurum yetkililerinden brifing aldı. Bilgin daha sonra fırtınadan etkilenen bölgelerde incelemelerde bulundu. Ziyaretler sonrası bir açıklama yapan Vali Bilgin, Lüleburgaz ve ilçelerde yaşanan su baskınlarında olduğu gibi İlimiz genelinde yaşanan Merkez, Pınarhisar ve Kofçaz’da hasara neden olan fırtınada da ilk andan itibaren tüm kamu kurumlarının sahada olduğumuzu belirtti. Vali Bilgin, İlimizde meydana gelen fırtına sonrasında da vatandaşların yaralarının sarılması için Devletin gerekli tüm çalışmaları başlatarak, devam ettirdiğini ve çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağını söyledi.

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, geçtiğimiz günlerde İlimizde etkili olan fırtına ve Lüleburgaz’da meydana gelen su baskınlarında vatandaşların yaraların sarılması için Devletin tüm kurumlarıyla eşgüdüm içerisinde yürüttüğü çalışmalar ile ilgili 14 Ocak 2022 Cuma günü Valilik Atatürk Toplantı Salonunda Vali Yardımcıları, Kaymakamlar ve ilgili kurum yetkililerinden brifing aldı.
Gerçekleşen brifingin ardından Vali Osman Bilgin, İlimizde devam eden ve planlanan kamu yatırımları ve projeleri ile ilgili Bakanlık nezdinde temaslarda bulunmak üzere Ankara’da bulunduğu esnada İlimizde meydana gelen fırtına nedeniyle oluşan hasar ve zararın önlenmesi için yönetim ve koordinasyonunda tüm kurumların eşgüdüm içerisinde yürüttüğü çalışmalar ile fırtınadan etkilenen vatandaşların ev ve iş yerlerinde oluşan hasarları yerinde inceleyerek, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
Vali Bilgin incelemelerin ardında yaptığı açıklamada geçtiğimiz günlerde Lüleburgaz ve ilçelerde yaşanan su baskınlarında olduğu gibi ilimiz genelinde yaşanan Merkez, Pınarhisar ve Kofçaz ilçelerinde hasara neden olan fırtınada da ilk andan itibaren tüm kurumların sahada olduğunu belirtti. Vali Bilgin, İlimizde meydana gelen fırtına sonrasında da vatandaşların yaralarının sarılması için Devletin gerekli tüm çalışmaları başlatarak, devam ettirdiğini ve çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağını söyledi. Fırtınadan etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, isteklerini dinledi. (H.Murat Taner)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol