Filenin Sultanları hünerlerini sergiledi

Kırklareli’nde kız öğrencilerin liseler arası voleybol müsabakaları gerçekleştirildi. 19 Aralık Çarşamba günü Kırklareli Kapalı Spor Salonu’ndaki karşılaşmalar Remzi Yapıcı Sosyal Bilimler Lisesi-Kırklareli Fen Lisesi ve Kırklareli Türkiye Odalar Ve Borsalar Birliği Anadolu Lisesi-Kırklareli Şehit Asb.Göktan Özüpek Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi arasında oynandı. Seyir zevki oldukça yüksek geçen mücadelelerde kazanan taraflar Kırklareli Fen Lisesi ve TOBB Lisesi oldu.

Kırklareli de oynanan liseler arası kız voleybol maçları soğuk havanın tek iç ısıtan tarafı oldu. Soğuk havaya rağmen Kırklareli Kapalı Spor Salonu’nda oynan maçlarda, lise öğrencileri arkadaşlarını yalnız bırakmadı. Maça seyirci olarak gelen öğrenciler oynanan maçlardan oldukça keyif aldı. Seyir zevkinin yüksek olduğu gün içersinde, müsabakaların saygı içerisinde oynanması da taraftarlarca alkışlandı.
Heyecan Dorukta…
Günün ilk maçı olma özelliğini taşıyan, Kırklareli Remzi Yapıcı Sosyal Bilimler Lisesi ve Kırklareli Fen Lisesi arasında oynandı. Bu maçta ilk periyodu rahat bir şekilde önde tamamlayan Kırklareli Remzi Yapıcı Sosyal Bilimler Lisesi bu rahatlığını diğer periyotlarda koruyamadı. Geriye düşmesine rağmen maçı bırakmayan Kırklareli Fen Lisesi maça daha fazla tutunarak diğer periyotlarda eşitliği yakaladı. Eşitliği yakalayan Kırklareli Fen Lisesi geri dönüş hikayesini galibiyeti ile süsledi. Galibiyetin adı Kırklareli Fen Lisesi oldu.
Rahat Galibiyet…
Günün ikinci maçı ise Kırklareli Türkiye Odalar Ve Borsalar Birliği Anadolu Lisesi ile Kırklareli Şehit Asb.Göktan Özüpek Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi arasında oynandı. Maç kimsenin beklemediği şekilde TOBB Lisesi’nin ezici üstünlüğü ile sona erdi. Maçın ilk periyotundan itibaren maçın hakimi olan TOBB Lisesi, maçın hakimiyetini yalnızca 1 periyotta bıraktı. 2 periyotta ezici skor elde eden TOBB Lisesi bu skorlar ile MTAL lisesinin moralini düşürerek maçı 3-1’lik skor ile kazanmayı başardı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol