Fi Estetik Kırklareli’nde açıldı

Estetik camiasının medyatik ismi Ali Osman Apaydının da ortağı olduğu Fi Estetik Nişantaşı ve Çanakkale’den sonra 3. Sağlıklı Yaşam ve Güzellik Merkezini 03 Kasım Cuma günü Kırklareli’de de açıldı

Fi Estetik 3 Kasım Cuma günü Nişantaşı ve Çanakkale’den sonra 3. Merkezini Kırklareli’ne açtı. Açılıştan önce açıklamada bulunan Ali Osman Apaydın “Sağlıklı Yaşam ve Güzellik Merkezi, ilimizde zayıflama, epilasyon ve cilt bakımı alanlarında hizmet verecek. Estetik operasyonlar için ön görüşmelere yapılıp cerrahi işlemler için doktor randevuları alınacak”
“Farkımız teknolojimiz ve insan kaynaklarımız”
“Soğuk lipoliz yöntemi ile diyetisyen gözetiminde zayıflama, epilasyon ve cilt bakımı hizmetleri en son teknojoli ürünü cihazlarla, eğitimli ve genç personelimiz tarafından yapılmakta” dedi. Fi Estetik açılışına ünlülerin yanı sıra Kırklareli Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Vecdi Gündoğdu da katılım gösterdi. Gündoğdu konuşmasından “Doktorumuza hayırlısı olmasını diliyorum. Evet kentimize güzel ve iyi bir yatırım aynı zamanda doktorumuza Kırklareli ve Kırklareli halkına güvendiği için halkımız adına teşekkür ediyorum. Bir kez daha hayırlı olması dileği ile kutluyorum” dedi.
Ali Osman Apaydın kimdir:
Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu olan APAYDIN, yurtiçi ve yurtdışında aldığı biçok eğitim sonrasında mezoterapi, saç ekimi, botox, dolgu, cilt gençleştirme (anti ageing) ve her türlü lazer uygulamaları yapmaktadır. Edindiği bilgi ve deneğimi, sağlıklı güzellik anlayışı ile TV 8'de yayınlanan GÜNAYDIN DOKTOR programında izleyicileri le paylaşan APAYDIN bir çok tv programını ve haber bültenlerinde fikirlerine danışılan bir hekimdir.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol