Feyzioğlu'ndan Trakya turu

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, beraberindeki eski CHP Milletvekili ve Anayasa Hukukçusu Prof. Dr. Süheyl Batum ile birlikte dün bir Trakya turu gerçekleştirdi.
Bu kapsamda İnece, Kırklareli Merkez, Kaynarca ve Lüleburgaz'ı ziyaret eden Feyzioğlu, anayasa değişkliği paketi neden "Hayır" dediklerini anlattı.
Feyzioğlu Kırklareli Baro Başkanlığı odasında yaptığı konuşmasında; "Savcıların gerçekten savcı, hakimlerin ise gerçekten hakim olduğu bir adalet sistemi için "Hayır" diyoruz" dedi.
Feyzioğlu Halebak’ı makamında ziyaret etti
Feyzioğlu, Çorlu’dan sonra Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak’ı da ziyaret etti. Ziyarete eski CHP Milletvekili ve Anayasa Hukukçusu Prof. Dr. Süheyl Batum ve Kırklareli Baro Başkanı Av. Turgay Hınız da katıldı. Gerçekleştirilen ziyarette Feyzioğlu, Halebak’a plaket verdi. Feyzioğlu, ziyarette yaptığı açıklamada, “Trakya’da bu 2 gün içerisinde herhalde hemen her yere ayak basacağız, gideceğiz
Anayasa değişikliği paketinin ne olduğunu anlatmakla yükümlüyüz ve memleketimize ‘Hayır’ diyecek olan vatandaşımıza da niçin ‘Hayır’ diyeceğini daha somut olarak anlatmakla yükümlüyüz. ‘Evet’ demeyi düşünen vatandaşımızın düşüncesini almalıyız ve bir sorusu varsa onu cevaplayarak halkımızın daha doğru bir tercihte bulunmasını sağlamaya çalışıyoruz" dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol