Fevzi Apaydın plaka tescil mühürlerini dağıttı

Kırklareli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası ve Kırklareli Esnaf Sanatkârları Odaları Birliği Başkanı Ali Fuat Şeker’e, Babaeski Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa Buyur’a ve Lüleburgaz Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Kenan Koç’a plaka tescil mühürlerini Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkanı Fevzi Apaydın dağıttı.
Türkiye Şöförler ve Otomobilciler Federasyonu Fevzi Apaydın 21 Temmuz Cuma günü saat 11:00’da Kırklareli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası ve Kırklareli Esnaf Sanatkârları Odaları Birliği Başkanı Ali Fuat Şeker’e ziyarette bulundu.

Ziyarette İl Genel Meclis Başkanı Saffet Üresin, Babaeski Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa Buyur ve Lüleburgaz Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Kenan Koç katıldı. Kırklareli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası ve Kırklareli Esnaf Sanatkârları Odaları Birliği Başkanı Ali Fuat Şeker ziyaretten memnun kadığını vurgulayarak “Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydın ve çalışma arkadaşları tarafından gerçekleştirilen ziyaret bizleri memnun etti. TŞOF Başkanı Fevzi Apaydın, Trakya’da tüm illerde istişare ve değerlendirmeler yapıyor. Plaka basımında kullanılan mühürlerin daha sağlıklı olmasını sağlamak, sahte mühürleri engellemek için Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü tarafından yapılan mühürlerin dağıtımını bizzat kendileri yaparak, bizleri mutlu ettiler. Başkanımızın Trakya bölgesine ayrı bir önem verdiğini, gönlünde apayrı bir yeri olduğunu biliyoruz” dedi. Ardından Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkanı Fevzi Apaydın “ Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğünde yaptırılan ve plaka basımında kullanılan yeni mühürlerle, terör, hırsızlık ve gasp gibi olaylarda kullanılan sahte ve ikiz plakaların önüne geçilmesinin hedefliyoruz. Gelişen ve değişen teknolojiyle birlikte merdiven altı plaka üretimleri arttı.”
“Sahte mühür’ün önüne geçiyoruz”
Apaydın “Kanun Hükmünde Kararnameyle yasal düzenleme yapıldı. Sahte plaka yapan ve pazarlayanlara yüksek idari para cezalarının yanı sıra yargı yolunun da açıldı. Sahte plakayla mücadeleyi geliştirmek için federasyon tarafından plaka basımında kullanılan mühürlerin kendine özgü olmasını sağlamak, sahte mühür basımını engellemek amacıyla Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğünde bastırılmasına karar verildi”
“Sahte, ikiz plakayla terör ve hırsızlık olaylarına karışan plakaları men etmek”
“Yeni mühürle amacımız, sahte, ikiz plakayla terör ve hırsızlık olaylarına karışan plakaları men etmek. Bu sahte plakaları ve yönetmeliğe uygun olmayan plakaları takan araçlar fenni muayenelerini yaptıramayacaklar”dedi.
Türkiye Şöförler ve Otomobilciler Federasyonu Fevzi Apaydın konuşmasının sonunda “Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü’nün mühürleri ve damga beraatı veriyoruz. Plaka basılan yerde bunun olma zorunluluğu var. Böylece mesleki sorunlarımızı değerlendirip, mühürleri teslim ediyoruz. Arkadaşlarımızın çalışmalarına katkı sağlamak için her zaman buradayız” diye belirtti. Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydın Yapılan konuşmaların ardından mühürleri dağıttı. Kırklareli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Ali Fuat Şeker’e, Lüleburgaz Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Kenan Koç’a ve Babaeski Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa Buyur’a verildi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol