Festival alanı Millet Bahçesi’ne dönüştürülüyor

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, Millet Bahçesi'ne dönüştürülecek olan festival alanında devam eden saha temizleme çalışmalarını yerinde inceledi. Projenin tamamlanmasıyla Kırklareli halkına yakışır bir sosyal ve kültürel alan kazandırılacağını belirten Vali Bilgin, Millet Bahçesi’nde yürüyüş yolları, dinlenme alanları, çocuk parkları, spor alanları ve yeşil alanların bulunacağını ifade etti. 

Millet Bahçesi 'ne dönüştürülecek festival alanında saha temizleme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Kırklareli Valisi Osman Bilgin’de cuma günü alanda incelemelerde bulundu. Vali Bilgin projenin TOKİ Başkanlığı tarafından Kırklareli halkının tarihinden kopmadan inşa edileceğini ifade etti. Festival alanına yapılacak olan Millet Bahçesi’nde yürüyüş yolları, dinlenme alanları, çocuk parkları, spor alanları ve yeşil alanlar bulunacak.

İlimizin ekonomik yaşamına ve istihdamına yönelik çok ciddi yatırımların gerçekleştirildiği ve artarak devam ettiğini de vurgulayan Vali Osman Bilgin yaptığı bilgilendirmede şu ifadelere yer verdi: “Kırklareli OSB’de mevcut firma sayısı ve istihdam edilen işçi sayısı sadece son dört aylık zamanda iki katına çıkacak. İlimizi ayrıca eko turizmde bir marka şehir yapmak için tüm paydaşlarla çok ciddi çalışmalar yapıldı. Vatandaşlarımızdan bu zorlu pandemi döneminde kurallara çok sıkı bir şekilde uymalarını, maske. mesafe ve temizlik başta olmak üzere gerek görmedikçe dışarıda ve kalabalık içerinde ve özellikle ev ziyaretlerinde bulunmamalarını istiyoruz.”
Kırklareli Valisi Osman Bilgin; Millet Bahçesi'nin yapılmasına katkıda bulunan başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz’a ve emeği geçen herkese Kırklareli halkı adına şükranlarını sundu.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Peşkeş çekilecek diyenler 24 Kasım 2020 Salı 09:28:36

    Senelerdir burası için"peşkeş çekilecek" diyerek siyasi yandaş edinenler millet bahçesi olarak layıkıyla değerlendirilmesine bir teşekkür bile edemiyor ne hikmetse. İyi yapılan işleri neden alkışlamıyorsunuz ? Tebrik ederim emeği geçenleri. Nefes alacak bir yer olarak kalacak. Ne güzel.