Fen Bilimleri Özel Eğitim Kurumundan gazetemize ziyaret

Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Fen Bilimleri Özel Eğitim Kurucusu Derya Bulut ile Rehberlik Öğretmeni Ece Tekçe misafirimiz oldu.

Fen Bilimleri Özel Eğitim Kurumu Önadım Medya Grubu’na anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Fen Bilimleri Özel Eğitim Kurucusu Derya Bulut ile Rehberlik Öğretmeni Ece Tekçe misafirimiz oldu

Pandemi koşulları sebebiyle, ziyaretlerini bugün gerçekleştirebildiklerini ifade eden Bulut; “Tüm Önadım Medya Grubu personelinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutluyoruz. Pandemi koşulları sebebiyle biz eğitimcilerin olduğu gibi gazetecilerin de zor bir süreçten geçtiğini biliyoruz. Şu ana kadar gerek kurumumuzda, gerekse ailelerimizde COVİD 19 konusunda çok şükür sıkıntılı bir durum ile karşılaşmadık. İnşallah da karşılaşmayız. İnşallah en kısa zamanda bu süreci de atlatabileceğimize gönülden inanıyoruz. Bir kez daha her şeyin başının sağlık olduğunu anlamış olduk” dedi. Bizleri unutmayarak hediyelerini de çalışanlarımıza sunan Fen Bilimleri Özel Eğitim Kurucusu Derya Bulut ile Rehberlik Öğretmeni Ece Tekçe daha sonra gazetemiz tesislerinden iyi dilek temennileri ile ayrıldılar. Önadım Medya ailesi olarak kendilerine bir kez daha teşekkürlerimizi sunuyoruz.
(F. Kurtbayram)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol