Fen Bilimleri Okulları Kırklareli Kolejinde bir yılın daha sonuna gelindi

Kırklareli’nde geçtiğimiz Cuma günü bir eğitim-öğretim yılı daha sona erdi. Devlet okullarının yanı sıra kolejlerde karne ve mezuniyet törenlerini gerçekleştirirken, Kırklareli Nazmi Arıkan Fen Bilimler, Koleji de 14 Haziran Cuma anasınıfı öğrencilerini mezun etti. İlk mezuniyet heyecanını yaşayan minikler sergiledikleri gösteriler ile de izleyenleri büyüledi.

14 Haziran Cuma günü okulun konferans salonunda saat 17.00'de yılsonu kutlama etkinliği yapıldı. Aileler de bu etkinliğe yoğun ilgi gösterdi. Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlarken sonrasında Kırklareli Nazmi Arıkan Fen Bilimleri Okulları Müdürü Asu Kızılaslan açılış konuşmasını yaptı.
“Öğrencilerimiz 9 aylık gibi uzun meşakkatli bir süreci tamamladılar”
Tüm öğrencilerin yıl boyu büyük emek verdiğini belirten Kızılaslan, “Öğrencilerimiz 9 aylık gibi uzun meşakkatli bir süreci tamamladılar. Bu süreç içerisinde çok çalıştılar emek sarf ettiler. Bazen sevindiler üzüldüler ama bu yılı başarılı bir şekilde tamamladık. Sizler öğretmenlerimizle okulla birlikte iş birliğini çok güzel yaptınız.
Her anne babamıza bu iş birliği için öğretmenlerimize tüm emekleri için ve öğrencilerimize bütün yıl boyunca hiç sıkılmadan yorulmadan dayandıkları için çok teşekkür ediyorum”
Öğrencilere
tavsiyeler
Tüm öğrencilerinden en büyük isteğinin yaz tatilini olumlu geçirmeleri olduğunu ifade eden Kızılaslan, “Yaz tatilini boş şekilde geçirmelerini istemiyorum. Kitap okuyarak sportif kültürel faaliyetlerde bulanarak geçirmelerini istiyorum. İmkanları varsa tarihi yerleri ziyaret etmelerini tavsiye ediyorum” dedi.
Minikler hünerlerini sergiledi
Okul Müdürü Asu Kızılaslan konuşmasının ardından anasınıfı öğrencilerinin hazırlamış olduğu gösterilere geçildi. Öğrenciler ritim gösterisi, dans şovları gibi etkinlikler yaptı. Öğrenciler gruplar halinde sahneye gelerek “Dünya Çocukları” konseptli bir gösteri yaptılar. Gösterilerin en özeli ise babalar ve kızları ile anneler ve oğullarının birbirleriyle yaptıkları dans gösterisi idi. Daha sonra ise 5 yaş öğrencileri 1. sınıfa geçmelerinin ilk adımını atan öğrenciler için mezuniyet töreni yapıldı. Öğrencilere belgeleri Okul Müdürü Asu Kızılaslan ve öğretmenleri takdim etti.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol