Faturamatik ile masrafsız fatura ödeme imkanı

GAZDAŞ, Akbank’la yaptığı anlaşma çerçevesinde tüketicilerine Trakya bölgesinde tam 115 Faturamatik ödeme noktasından masrafsız fatura ödeme olanağı sağladı.

Trakya bölgesinde doğal gaz dağıtım hizmetlerini üstlenen GAZDAŞ, abonelerinin fatura ödeme noktaları konusunda sıkıntı yaşamaması için yeni kolaylıklar sunmaya devam ediyor.  Akbank’la yapılan anlaşma kapsamında GAZDAŞ’ın Trakya bölgesi aboneleri bundan böyle faturalarını bölgede bulunan Faturamatik noktalarından masraf ödemeksizin yatırabilecekler.
Trakya bölgesinde Edirne’de 15, Kırklareli’de 17, Tekirdağ’da 83 olmak üzere toplam 115 GAZDAŞ Faturamatik ödeme noktası bulunuyor. Ödeme noktalarına ilişkin bilgiler http://www.faturamatik.com.tr/tr/en-yakin-faturamatik web adresinden ulaşılabiliyor. Ayrıca Faturamatik anlaşmalı bayilerin listesi de her ay güncelleniyor.
Güvenli fatura ödeme sistemi
Faturamatik 1999’dan bu yana Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu lisansı altında 81 İlde 5068 Tahsilat Noktasında 4,7 Milyon fatura müşterisine hizmet veriyor.  Sektörde bu alanda tek kuruluş olan Faturamatik,  belediyeler, enerji şirketleri ile yaptığı anlaşmalar çerçevesinde kurumların fatura tahsilat işlemlerini gelişmiş altyapısı üzerinden tüm hizmetlere erişimi kolaylaştırarak tek noktadan gerçekleştiriyor.
GAZDAŞ tüketicilerine kolaylık sağlamaya devam ediyor
Son iki yılda Trakya         bölgesinde yeni lisans bölgelerine 57 milyon TL yatırım yapan GAZDAŞ, sunduğu hizmet kalitesiyle de The Global Trade Leaders' Club tarafından 2018 yılının “Uluslararası Mükemmellik ve Liderlik Ödülü”ne (International Award For Excellence&Leadership) layık görülen     GAZDAŞ, tüketicilerine fayda yaratma ve kolaylık sağlama doğrultusundaki çalışmalarına Faturamatik ödeme olanağı ile yeni bir ivme kazandırmış bulunuyor. (GAZDAŞ)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol