Fatih Sultan Mehmet Bisiklet Turu Kırklareli’nde son buldu

Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından organize edilen ve bu yıl ikinci kez düzenlenen Fatih Sultan Mehmet Bisiklet Turu Edirne-Kırklareli Etabı gerçekleştirildi. Farklı ülkelerden 68 sporcunun yarıştığı 130 km’lik etapta birincilik Türkiye Milli takımından Ahmet Örken’in oldu.

Türkiye Bisiklet Federasyonunca düzenlenen Fatih Sultan Mehmet Bisiklet Turu, Edirne-Kırklareli etabı sona erdi. Türkiye'nin yanı sıra, Fas, Azerbaycan, Kazakistan ve Sırbistan'dan 68 bisikletçi, Fatih Sultan Mehmet'in doğduğu Selimiye Camisi yanındaki Taş Odalar Otelin önünden etaba start verdi. Kırklareli İstasyonaltı mevkisinde finali yapılan etkinlikte Ahmet Örken birincilik kürsüsüne çıkarken, Samir Jabrayilov ikinci, Lahcen Sabahi üçüncü oldu.
Takımlar olimpiyat kotasına girebilmek için
mücadele etti
Uluslararası Bisiklet Federasyonunun faaliyet takviminde yer alan bir yarış yarış, Edirne'den başlarken, Lüleburgaz, Pınarhisar'dan sonra Kırklareli'nde son buldu. 130 kilometre süren yarışta takımlar olimpiyat kotasına girebilmek için mücadele ederken, pek çok milli bisikletçi yarışa katıldı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol