Fatih Projesi öğretmenlere tanıtıldı

2012-2013 Eğitim ve Öğretim yılının başlamasının ardından bu eğitim yılında ilk kez uygulamaya geçilen "Fatih projesi" kapsamında akıllı tahtaların kullanımı ile ilgili tüm Türkiye'de Öğretmenlere yönelik eğitici, öğretici, pratiğe dayalı kurslarda verilmeye başlandı.

Bulunduğu Kent itibariyle Okul-Okul uygulanan kurs niteliğindeki toplantılarda yeni uygulamaya geçilecek akıllı tahtalar konusunda Öğretmenlerin eksiksiz tam bir şekilde hazır durumda olmaları amaçlanıyor.
Meslek liseleri hariç diğer tüm liseler için geçerli olan bu uygulama 8 saatlik süreleri kapsıyor.
Kırklareli'de bu projenin öğrencilere tam olarak yansıtılması amacıyla öğretici toplantılar şeklinde Kırklareli'de eğitim verecek öğretmenlerini bilgilendiriyor.
Dün Atatürk Anadolu Lisesi ve Anadolu lisesinde gerçekleşen toplantılarda öğretmenler yeni projeyle ilgili bilgilendirildi.
İl Milli Eğitimde görevli Öğretmen Cengiz Akın Eğitmenliğinde gerçekleşen Atatürk Anadolu lisesindeki toplantıda; 35 öğretmene pratiğe dayalı eğitim verildi.
Kırklareli'de; Kırklareli merkezde 2 eğitmen, Lüleburgaz'da 1 eğitmen, Babaeski'de 1 eğitmen, Toplamda 4 öğretmen'in eğitmenliğinde devam eden eğitici toplantıların 08:30 ile 17:30 saatleri arasında 5 gün süreceği olan uygulama Cuma günü sona erecek.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol