Fahri Kasapoğlu Ortaokulu’nda 4006 Tübitak bilim fuarı gerçekleştirildi

Kırklareli Fahri Kasapoğlu Ortaokulu Öğretmen ve Öğrencileri "4006 Tübitak Bilim Fuarı " etkinliği düzenledi. Fahri Kasapoğlu Ortaokulunda ilk kez yapılan 4006 Tübitak Bilim Fuarının açılışı 12 Mayıs 2016 günü İl Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım tarafından yapıldı. Açılışa Milli Eğitim Şube Müdürleri Ercan Aras ve Ahmet Uzun, bazı okul müdürleri, bazı okullardan öğretmen ve öğrenciler ile okulun öğretmen ve öğrencileri, veliler katıldı.
Fahri Kasapoğlu Ortaokulunda gerçekleşen bilim fuarı hakkında Okul Müdürü Güldalı Yakut Özel ve koordinatör öğretmen Murat Adıgüzel'den bilgi alan Milli Eğitim Müdür Murat Aşım 80 projenin sergilendiği fuar standlarını tek tek gezdi ve öğrencilerden projeleri hakkında bilgi aldı.
Okulda 4006 Tübitak Bilim Fuarı 12-13 Mayıs 2016 tarihlerinde 2 gün kapsamında gerçekleşiyor. 4006 Tübitak Bilim Fuarında Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, Sosyal Bilgiler, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, İngilizce, Görsel Sanatlar, Müzik Beden Eğitimi, Teknoloji ve Tasarım, Bilişim Teknolojileri derslerinden projeler hazırlandı ve sergilendi.
Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım 4006 Tübitak Bilim Fuarının gerçekleştirilmesinde emeği geçen idareci, öğretmen ve öğrencileri kutladı ve başarılarının devamını diledi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol