Evrensekiz ve Büyükkarıştıran OSB’lere üye seçimi yapıldı

Kırklareli İl Genel Meclisi Lüleburgaz Evrensekiz Organize Sanayi Bölgesi ile Büyükkarıştıran Organize Sanayi Bölgesi’nin müteşebbis heyetlerine üç asil üç yedek üye seçimini yaptı.

Kırklareli İl Genel Meclisi, Ağustos ayının son oturumunu 12 Ağustos 2020 Çarşamba günü yaptı. Saat 11.00’da Aydın Karakoç başkanlığında toplanan Meclis, gündeminin 13 ve 14’ncü maddesinde organize sanayi bölgelerinin müteşebbis heyetlerine üç asil üç yedek üye seçimi yaptı. Bu kapsamda 13’ncü madde de Lüleburgaz Evrensekiz Organize Sanayi Bölgesi’nin müteşebbis heyeti için seçil yapıldı. Aday gösterilerek açık oylama ile yapılan seçimde CHP Grubu OSB’yi İdarenin daha kolay takip edebilmesi amacıyla İl Özel İdare Genel Sekreteri Bilal Koşuğlu’nu (14 oy) ve Grup üyelerinden Yeşim Girgin (14 oy) ile Nilüfer Erol’u (14 oy) aday gösterdi. AK Parti Grubu da Hüseyin Tuzcu (7 oy), Tarık Akın (7 oy) ve Tarık Dökmeoğlu’nu (7 oy) aday gösterdi. Seçim sonucunda aday isimlerden ilk üçü asil kalan üçü ise yedek üye seçilmiş oldu.
Ardından Büyükkarıştıran Organize Sanayi Bölgesi’nin müteşebbis heyetine üye seçimine geçildi. CHP Grubundan Saygun Ersin (14 oy), Cem Toptaş (14 oy), Volkan Ertan (14 oy), AK Parti Grubundan ise Erhan Kuşoğlu (7 oy), Ersan Şahin (7 oy) ve Kamer Tuna (7 oy) aday gösterildi. Adaylardan ilk üçü asil kalan üçü ise yedek üye yapılan oylama ile seçilmiş oldu.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol